Mette T.

Modige Mette i Kuta, Bali
F  

Navn
Mette T.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Odense

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg drømmer mig væk til alle verdens lande, mens jeg hører akustisk musik og læser bøger, der beskriver forskellige destinationer, kulturer og de intense venskaber man kan få på tværs af nationaliteter.

Jeg har rejst i Europa, USA, Oceanien, Asien og Mellemøsten og har her fået de bedste minder og de skønneste venskaber. Igennem mit studie boede jeg et år i Spanien.

Jeg har surfet på smukke strande i Australien, forgæves forsøgt at fange et godt billede af en pukkelhval og skydivet over Mission Beach, hvor havskildpadder svømmede rundt under mig.

Jeg har hjulpet små havskildpadder ud i havet på Turtle Island, set orangutanger og næseaber hoppe rundt i træerne på Borneo.

Jeg har siet skidt fra ris sammen med balinesiske damer, snorklet på Gili T og cyklet rundt mellem rismarker.

Jeg har været på lokalt kamelmarked i Al Ain, hvor interessen for at sælge kameler blev skiftet ud med at få billeder af os - de tre blege og forvildede danske turister. Jeg har badet i den Persiske og Omanske Golf, vandret rundt i Hatta og kigget ud over Dubai fra verdens højeste tårn – Burj Khalifa.

Af mine mange mindeværdige oplevelser, kan der blandt andet nævnes et tilfældigt stop hos en lokal chaufførs datters skole på Borneo. At se stoltheden i børnenes øjnene, da deres lærer bad dem vise min veninde og jeg, hvad de kunne danse, var magisk. Jeg glemmer det aldrig! De børn følte sig som stjerner, og jeg følte mig som den heldigste pige i verden, at måtte opleve en lille lokal skole og denne stolthed. Det er små oplevelser som denne, der gør al planlægning og opsparing værd.

Derudover er det en selvfølge for mig at nævne de enormt mange søde mennesker man møder i alle verdens lande. Nogle af de mest inspirerende og kærlige venskaber jeg har, er skabt på disse rejser – og jeg ville ikke være hverken rejserne eller menneskerne foruden.  

Min drømmeliste er LANG! Næste rejse tror jeg går til Vietnam, Cambodja eller Burma. Galapagosøerne har og vil altid være en stor drøm – så denne skal også udleves en dag!

Nu er jeg hos Kilroy og er klar til at sende dig på din drømmerejse. Så jeg håber, du får lyst til at springe ud i det, og lade mig inspirere dig, og samtidig lade mig blive inspireret af dig til nye eventyrer.   

Mine favoritter
Kontakt