Michael B.

Klar til at surfe ozzy-style i Torquay i Victoria, Australien
F  

Navn
Michael B.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
København

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Siden jeg var barn har jeg haft en drøm om at komme til USA. Jeg var i den tro, at denne tur ville være nok – naiv som jeg var! På turen opdagede jeg hvor stor min passion for at rejse er, og den bliver kun større. At lære om nye kulturer og om hvordan vores verden er skruet sammen opleves bedst ved at ”Explore life”. Jeg har fået nogle af de fedeste oplevelser ved at rejse, og derfor vil jeg aldrig stoppe med at udforske verdenen.

Jeg har haft både de vildeste og flotteste oplevelser i New Zealand. Landet og især Queenstown er et mekka for ekstrem sport, hvor jeg bl.a. har prøvet bungy jump, canyon swing, rapelling og skydiving. At slappe af efter en dag med adventure sport eller vandrerturer i den flotteste natur, med den berømte Fergburger i hånden, er min opskrift på en perfekt dag i Queenstown. Andre aktiviteter som at svømme med ca. 200 delfiner og vandre nogle af de mest berømte trails i verden, gjorde opholdet i New Zealand blot endnu mere fantastisk.

Udforsk Australien

Oplev det fantastiske dyreliv, surfer livsstilen, dykning med hajer, skildpadder og Nemo i Great Barrier Reef, outbacken samt den øvrige natur i Australien og at holde jul på Fiji har været andre højdepunkter på mine rejser.

Mit næste eventyr går til Kenya og Tanzania! Jeg skal på safari i fantastiske Serengeti og turen slutter af med verdensklasse dykning og afslapning på smukke Zanzibar. Det er mit første møde med Afrika og jeg glæder mig helt vildt!

Mine favoritter
Kontakt