Mikael R.

Flod-selfie - Mikael på tubing ved Vang Vieng i Laos
F  

Navn
Mikael R.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Odense

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Da jeg som ung teenager første gang åbnede en Lonely Planet bog, vidste jeg at jeg ville ud og opleve verden. Min første tur var 3 måneder til Thailand, Malaysia og Singapore – derefter var jeg hooked!

Fra den gang og frem til nu har jeg brugt en stor del af min tid med rygsækken spændt bagpå, og jeg har fået en masse oplevelser jeg ikke vil være foruden. Jeg har været til bryllup på Sri Lanka, spist middag hos den norske ambassadør i Baku, kørt i politikortege i det sydlige Egypten, dykket på Borneo, været indlagt i Jakarta, drukket mig fuld i risvin med en familie på en strand i Vietnam, overnattet i ørkenen i Iran, tilbragt ti timer på ladet af en truck i Cambodja og en masse andre spændende ting!

Min længste rejse var på 18 måneder, hvor jeg var alene afsted. Iran var uden tvivl højdepunktet, og jeg har aldrig oplevet en lignende gæstfrihed i noget andet land. Det er bestemt et land jeg gerne vil besøge igen.

Min næste rejse skal helt sikkert gå til Sydamerika, et kontinent jeg stadig har til gode at opleve. Om det skal være trekking i Peru, ø-hopping i Chile eller en tur til det ”vilde” Colombia har jeg stadig ikke lagt mig fast på.

Mine favoritter
Kontakt