Morten H.

Morten i Abel Tasman National Park
F  

Navn
Morten H.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Aarhus

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg tror ikke der går en eneste dag, hvor jeg ikke sidder og drømmer mig væk. Jeg lever virkelig efter udtrykket ”Rejser er det eneste man køber, som alligevel gør dig rigere”.

Rejsen begyndte en kold og våd januar morgen i 2014, de frosne vinger på den lille Airbus A320 var klar til afgang, det var jeg også! Jeg havde sagt mit job som webudvikler og designer op for at begynde en rejse, hvor jeg søgte at opleve mig selv og verdenen på en ny måde. 

Mit første stop og smagsprøve på det at rejse var Jordan. Her fandt jeg mig selv stående foran det majestætiske Petra fuldstændig målløs - point of no return, jeg måtte ud og udforske verden. 

Turen gik tilbage til Danmark, hvor jeg straks begyndte at planlægge næste rejse, en lang en.  

Den store rejse

New Zealand blev stedet, hvor jeg skulle tilbringe det næste år af mit liv, da jeg havde fået et Working Holiday Visa. New Zealand havde altid fascineret mig, kæmpe bjerge, kridhvide strande, azurblåt hav og vulkaner i undergrunden. What’s not to like?

Herefter var der ingen vej tilbage, jeg endte med at rejse rundt i 2 år, i alle dele af verden.

Jeg har været på helt ubeskrivelige paradisstrande på Samoa, besteget bjerge, oplevet verden under overfladen i alle afkroge af verden, hvor jeg fik dykket med hvalhajer, hvidhajer, tyrehajer, tigerhajer, hammerhovedhajer, grå, sort og hvidtippede hajer (jeg synes generelt hajer er søde, og har fået en hvidhaj opkaldt efter mig).

Jeg har hoppet i faldskærm fra 4,5 kilometers højde med den flotteste udsigt over Queenstown i New Zealand, bungy jumpet i Peru, set det helt ubeskrivelige fantastiske dyreliv på Galapagos øerne, og besøgt 4 af de 7 nye verdensvidundere.

Jeg elsker at planlægge rejser, og vil elske at hjælpe dig med at komme på din drømmerejse. Ring eller skriv en e-mail og lad os starte begyndelsen til din rejsehistorie.

 

Mine favoritter
Kontakt