Rasmus R.

Rasmus i Perdido Key, Florida
F  

Navn
Rasmus R.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Odense

Telefon
70 15 40 15

Email >>

Jeg er KILROYs USA ekspert og jeg vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte din rejse til 'the land of the free,' og svare på dine spørgsmål. Jeg rejser for at opleve. For at opleve nye kulturer, mennesker og for at opleve vild natur. Men jeg rejser lige så meget for at lære mere om mig selv og den hverdag, der er, når man bare er hjemme. At rejse sætter resten af livet i perspektiv.

Verden er en stor bog og dem der ikke rejser, har kun læst én side.

Jeg har rejst over det meste af verden og boet i Californien og i Thailand. USA og Canada har en stor plads i mit hjerte. Det er de ultimative steder til at opleve enestående road trips, med den perfekte blanding af moderne storbyer og vild og utæmmet natur.

Nogle af mine bedste minder kommer fra at have svømmet med hvalhajer på Australiens vestkyst, være sneet inde i 5 dage i en landsby i det nordøstlige Kina, til traditionel Kava ceremoni hos en høvding på Samoa, fodret djævlerokker på Tobago samt ved at krydse Sahara i Mauretanien på en tre ugers tur i terrængående truck.

Mine næste store rejseplaner hedder Cuba, sejltur rundt mellem de fantastiske øer på Maldiverne, samt den ultimative trekking tur til Patagonien i det sydligste Sydamerika.

Mange af mine bedste venner i dag er folk fra hele verden, jeg har mødt på en rejse, danskere såvel som fra alle mulige andre steder i verden.

Ligegyldigt hvordan din drømmerejse ser ud, kan det lade sig gøre. Det kræver måske bare lidt god planlægning og research. Spring ud i det og grib chancen. Drømme kan sagtens blive til virkelighed.

Mine favoritter
Kontakt