Simon K.

Udkig over Ang Thong , Thailand
F  

Navn
Simon K.

Stilling
Rejsekonsulent

Butik
Aarhus

Telefon
70 15 40 15

Email >>

De bedste minder i mit liv er opstået på mine rejser. Jeg er nysgerrig af natur og elsker at udforske nye kulturer, delikatesser og tætbevokset jungle.

Min rejselyst tog først fart da mine forældre tog mig med på ferie og kørte rundt i bjergene i Sydeuropa. Jeg var fascineret af, hvor anderledes naturen og kulturen var fra Danmark – og det gav mig i den grad mod på at opleve mere af verden.

Jeg skal helst have et element af adventure eller ekstremsport inkluderet, når jeg rejser. Det har blandt andet ledt mig til at bestige et snedækket bjerg i Bolivia og se solopgangen over skyerne, spist en skorpion midt på Khao San Road i Bangkok, bungeejumpet i New Zealand og meget andet.

For nogle år siden fik jeg en ide om at tage til Thailand for at blive dykkerinstruktør og arbejde i et års tid. Det er muligvis den bedste beslutning i mit liv. Ikke nok med at man lærer at være meget mere udadvendt og bryde nogle grænser, når man rejser alene, men man lærer også en hel del om en anden kultur, men især også om sig selv.

Et godt råd at tage med på din næste rejse: Altid rejs med et åbent sind. Hvem ved? Måske oplever man noget man ikke havde planlagt.

 

 

Mine favoritter
Kontakt