1 dags gratis billeje i USA & Canada

1 dags gratis billeje i USA & Canada
Fra DKK 350,- 0,- 1 dags gratis billeje (24 timer)

Højdepunkter

 • Ingen overraskelser ved afhentning
 • 24 timers gratis billeje

Inkluderer

 • Alle nødvendige forsikringer
 • Ubegrænset kilometer
Få 1 dags gratis billeje inklusiv alle nødvendige forsikringer i USA eller Canada - eller få 350 kr. i rabat når du booker billeje i mere end 1 dag. Rabatten er gyldig for dig der har købt en flybillet online hos KILROY. Få rabatten ved at ringe til vores rejsekonsulenter på 70 15 40 15, oplys din fly booking reference og book din billeje i den ønskede periode.
Varighed: 24 timer
Lande: USA & Canada

Book: Ring til os på tlf. 70 15 40 15

Et klassisk road trip med dine bedste venner eller familien er en fantastisk måde at udforske USA og Canada på. Du har friheden til selv at bestemme tempo og rute!

Er du yngre end 25 år? I KILROY er vi specialister i rejser for unge backpackere og studerende. Vi har fordelagtige lejeaftaler der inkluderer rejsende under 25 år i både USA & Canada.

Hvilken bil kan jeg leje?

I "Economy" bilkategorien finder du fx en Chevrolet Aveo eller en lignende model. Bilerne i denne kategori har typisk plads til 5 personer og 2 kufferter og har både aircondition, automatgear og radio/CD. Hvis du planlægger et længere road trip af flere ugers varighed anbefaler vi at opgradere til en højere kategori med bedre plads og komfort.

Economy category car rental, Chevy Avea or similar
Chevrolet Aveo fr "Economy" bilkategorien.

Hvordan booker jeg?

Ring til vores rejsekonsulenter på 70 15 40 15 og book din 1 dags gratis billeje. Husk at have din fly booking reference klar så vi kan hjælpe dig. Det er ikke muligt at booke online eller via e-mail.

Hvornår skal jeg booke?

Dette tilbud om 1 dags (24 timer) gratis billeje i USA & Canada er gyldigt i 2 uger (14 dage) efter dit køb af flybilletter. Tilbuddet er kun gyldigt for KILROY kunder som har købt en gyldig flybillet til USA eller Canada. Ring og bestil på 70 15 40 15.

Jeg vil gerne leje en bil i mere end 1 dag - gælder tilbuddet stadig?

Ja, du får stadig 24 timers gratis billeje, hvilket svarer til 350 kr. i rabat på din samlede billeje.

Kan jeg opgradere til en højere bilkategori?

Ja, du skal i dette tilfælde blot betale differencen mellem de to klasser (Economy og den klasse du ønsker). Din 1 dags gratis billeje (24 timer) er stadig inkluderet (værdi 350 kr.). Hvis en bil i "Economy" kategorien ikke er ledig ved afhentning, vil du automatisk blive tilbudt en ledig bil fra en højere kategori - uden ekstra betaling.

Hvad med fri kilometer, benzin og envejsleje?

Du kan køre så langt du ønsker (gratis kilometer), men du skal selv betale for benzin, så husk at fylde tanken inden du returnerer din bil. Envejsleje er muligt, men her kan også forekomme et ekstra gebyr.

Er der begrænsninger?

Minimumsalderen for at leje bil er 21 år. Denne regel er dog undtaget i staterne Michigan og New York, hvor du som 18 årig kan leje bil.

Skal jeg hente bilen på rejsens første dag?

Nej, du vælger selv fra hvilken dag du vil leje bil og i hvilken by!

1 day free car rental in USA and Canada - what are you waiting for?
  

Mere information og betingelser for din rabat på billeje i USA & Canada

 • 1 dags gratis billeje (24 timer) er kun gyldig for leje gennem KILROYs partner "Alamo" og "National" i USA og Canada, og deres regler for billeje er gældende.
 • Dette gælder regler for minimumsalder som i USA & Canada er 21 år - undtaget staterne Michigan og New York, hvor du som 18 årig kan leje bil.
 • Vær opmærksom på at Alamo og National ikke har lejelokationer i alle byer i Nordamerika og at nogle bilkategorier kan være udsolgte i den ønskede periode.
 • Hvis du vælger at benytte vores tilbud om 1 dags gratis billeje, vil det være i kategorien "Economy". Bilens kapacitet er max. 5 personer og med plads til 2 kufferter og er oftest udstyret med aircondition og automatgear.
 • Du kan også vælge andre kategorier, hvor du blot betaler prisforskellen. Værdien af 1 dags billeje er 350 kr. og fratrækkes din samlede lejepris.
 • Benzin og gebyr for ekstra chauffør er ikke inkluderet i tilbuddet.
 • CDW i USA - Collision Damage Waiver (nedskriver lejers andel af skadesomkostningen) er reduceret til en selvrisiko på USD 0.
 • CDW i Canada - Collision Damage Waiver (nedskriver lejers andel af skadesomkostningen) er reduceret til en selvrisiko på CAD 500.
 • ALI USA/Canada - Additional Liability Insurance er inkluderet og tilbyder lejeren en dækning på 1 million USD.
 • Tilbuddet skal benyttes indenfor 2 uger (14 dage) fra køb af flybillet. Det er op til dig hvornår du vil starte lejeperioden af din bil.
 • Du kan max opnå 1 dags gratis billeje pr. lejebil / KILROY flybooking reference, ligegyldig hvor mange mennesker bookingen inkluderer.
 • Hvis billejen på noget tidspunkt er annuleret kan rabatten ikke refunderes, men kun beløbet der er betalt for ekstra tilkøb.
 • 1 dags gratis billeje er kun gyldig for KILROY kunder med en gyldig flybillet til USA eller Canada.

Få rabatten ved at ringe til vores rejsekonsulenter på 70 15 40 15, oplys din fly booking reference og book din billeje i den ønskede periode.

Vil du vide mere om billeje i USA eller Canada??
Læs mere her

 

 

 

Kontakt