Billeje i USA & Canada

Fra DKK 2.470,- Pr uge

Højdepunkter

 • Minimumsalder helt ned til 20 år i alle stater.
 • Alamo & Hertz ned til 18 år ved afhentning i staten New York eller Michigan (må gerne køres ind i, og afleveres i andre stater.)
 • Favorable vilkår for rejsende op til 25 år.

Inkluderer

 • Alle nødvendige forsikringer
 • Ubegrænset kilometer
 • Ungdomstillæg for unge under 25 år er inkluderet i vores priser
 • 3 ekstra chauffører
 • Ekstra ansvarsforsikring
Det kan klart anbefales at få styr på din billeje inden du rejser. Du undgår ofte høje priser og ekstra afgifter. Er du under 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo og Hertz med fordelagtige vilkår for billeje i USA og Canada. I nogle stater er det muligt at leje bil allerede fra du er 18 år.
Lande: USA, Canada

Bemærk venligst at bilens type og kategori kan variere mellem USA og Canada. Hvis en bil af en særlig type eller kategori, som I har booket hjemmefra, pludselig ikke er tilgængelig ved afhentningen, bliver I tilbudt en bil fra en bedre kategori (gratis opgradering).

Er du under 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo og Hertz med fordelagtige vilkår for billeje i USA og Canada. Normalt er udlejningsvilkårene for unge, internationale billister meget strikse og man betaler meget mere når man lejer en bil på stedet end hvis man booker hjemmefra. Når man lejer sin bil i USA og Canada gennem KILROY er udgiften for "ung billist" samt alle forsikringer altid inkluderet. 

Economy

Economy
Du får en Chevrolet Aveo eller lignende bil. Der er plads til 5 personer og 2 kufferter, aircon, radio/CD. Kontakt os for flere informationer.
Kontakt KILROY for pris

Compact

Compact
Nissan Versa eller lignende bil. Der er plads til 5 personer og to store kufferter. Aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for at få flere informationer.
Kontakt KILROY for pris

Midsize/Intermediate

Midsize/Intermediate
Toyota Corolla eller lignende. Der er plads til 5 personer og to store kufferter. Aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for mere information og priser.
Kontakt KILROY for pris

Standard

Standard
Ford Fusion eller lignende bil. Der er plads til 5 personer og 4 kufferter. Aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for flere detaljer og information.
Kontakt KILROY for pris

Fullsize

Fullsize
Chevrolet Impala eller lignende. Der er plads til 5 personer og 4 kufferter. Der er cruise control, aircon, automatgear og radio/CD. Kontakt os for mere information og priser.
Kontakt KILROY for pris

Premium

Premium
Buick regal eller lignende bil. Der er plads til 5 personer og 4 kufferter. Cruise Control, aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for at få mere information og priser på billejen.
Kontakt KILROY for pris

Convertible

Convertible
Ford Mustang eller lignende bil. Der er pladser til 4 personer og to kufferter. Aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for flere detaljer og priser.
Kontakt KILROY for pris

Midsize SUV

Midsize SUV
Ford Escape eller lignende bil. Der er plads til 5 personer og 3 kufferter. Aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for flere detaljer og informationer.
Kontakt KILROY for pris

Standard SUV

Standard SUV
Jeep Grand Cherokee eller lignende bil. Der er plads til 5 personer og 4 kufferter. Aircon, automatgear, radio/CD. Kontakt os for flere informationer og priser.
Kontakt KILROY for pris

 

Fordelagtige billeje vilkår i USA & Canada gennem KILROY:

 • Ubegrænset antal kilometer i USA og Canada.
 • Minimumsalder ned til 20 år i alle stater (i nogle stater kan du leje bil fra 18 år)
 • Youth Supplement' til den primære chauffør (for unge under 25 år) er inkluderet i USA and Canada.
 • Minimumsalder for at afhente i staten New York og Michigan er 18 år, dog er minimumsalderen 25 år for en række af de helt store biler.
 • Leje inkluderer op til 3 ekstra chauffører i USA og Canada (minimumsalderen er 25 år) Ekstra chauffører afkræves USD 10 pr. person pr. dag, plus afgift, som man kan betale lokalt ved afhentning af bilen.
 • 'Youth supplement' til yderligere 3 unge chauffører (for unge under 25 år) er inkluderet. (Værdi: USD 25 pr. person pr. dag).
 • 1 gratis tankfuld benzin (værdi op til USD 70). I afleverer blot bilen med en nærmest tom tank. Eneste undtagelse er på Manhattan, hvor Alamo ikke har mulighed for at sikre dig at du starter med en fuld tank ved afhentning.
 • CDW - Collision Damage Waiver (reducerer lejerens andel af skadesomkostningerne) reduceres til en selvrisiko på USD 0. (Der er en selv-risiko i Canada på CAD 500).
 • ALI - Additional Liability Insurance (ansvarsforsikring) er inkluderet og tilbyder lejeren en dækning på USD 1 million.
 • Alle lokale afgifter, lufthavnsafgift og ekspeditionsgebyr er inkluderet
 • Et gyldigt kørekort er påkrævet.
 • Et gyldigt kreditkort kræves af den primære chauffør for at dække depositum på bilen.
 • Nu kan du bestille GPS på alle Alamo udlejningssteder (en yderligere udgift på USD 60-65 pr. uge afkræves).

Billeje i USA & Canada: Envejs-udlejningspriser

Mellem USD 0 - 500 plus lokale afgifter skal betales direkte til udlejningsstedet med følgende undtagelser:

 • Der er ikke nogen envejsafgift i Florida og Californien. Der er ikke nogen envejsafgift mellem staterne Californien, Nevada og Arizona.
 • Der er ikke nogen envejsafgift mellem centrum og lufthavnen i de fleste byer.
 • Det er ikke muligt at leje enkeltvejs i Economy bilgruppen.

Bemærk venligst: Det er ikke muligt at afhente eller aflevere Alamo udlejningsbiler i lufthavnen La Guardia (New York) (brug udlejningsstedet på Manhattan). Den valgfrie Roadside Plus forsikring (USD 5.00 pr. dag plus afgift) giver dig "ro i sindet" og dækker hændelser som f.eks. mistet bilnøgle, udskiftning af fladt dæk, levering af benzin hvis I løber tør, afhentning af bilen hvis den ikke kan køre og udskiftning af knuste ruder.

Billeje i USA efter sæson

Priserne for udlejningsbiler i USA og Canada er højere i løbet af sommerens højsæson og ved juletid. Nogle bilkategorier er muligvis ikke tilgængelige i disse perioder. Vi anbefaler at booke tidligt. Højsæsoner varer fra 14. juli til 21. august og 20. december til 30. december.

 

Mangler du ruteforslag til dit road trip i USA?

Kontakt