Australien - Greyhound buspas

Fra DKK 2.920,-

Højdepunkter

  • Gyldig i 12 måneder
  • Hop-on/Hop-off
  • Meget fleksibelt
  • Stort busnetværk
  • Ubrugte kilometer kan ombyttes til aktiviteter
Et Greyhound Australia buspas er ideelt hvis du vil backpacke rundt i Australien på en billig måde. Med et buspas kan du hoppe af/på næsten alle steder i Australien.
Lande: Australien

Greyhound-Australien bussen stopper i stort set alle de små landsbyer (med smukke navne som "Woolgoolga" og "Coolangatta") men selvfølgelig også i de større byer. Der er afgange dagligt og mellem de større byer kan du ofte vælge mellem flere afgange dagligt. Natafgange med bus er ikke så hyppige, men sparer dig til gengæld for en overnatning på et hotel eller hostel.

Buspas med 12 måneders gyldighed

Et Greyhound buspas (kilometerpasset) er gyldigt i 12 måneder fra første afgang. Kilometerpasset findes med et antal kilometer fra 500 km og helt op til 20.000 km. Det kan måske være svært at afgøre hvor mange kilometer du har brug for til din rejse i Australien, men du kan få hjælp fra en af vores rejseeksperter. Mange af vores rejseeksperter har rejst med buspas over hele Australien og New Zealand og de har masser af personlige erfaringer at dele ud af. Og hvis du skulle komme til at købe et buspas med for mange kilometer, kan du veksle de ubrugte kilometer til sjove aktiviteter som f.eks. et faldskærmsudspring, en sejltur ved Whitsunday Islands, surf-timer og meget mere! Men du kan også veksle ubrugte kilometer til overnatning på de større australske hostel-kæder og i YHA hostel netværket, såvel som Nomads Backpackers og Base Backpackers. Endelig kan du også veksle dine ubrugte kilometer til leje af en campervan. Det kan være ret smart, hvis du beslutter dig for at prøve et af vores Down Under kør-selv-eventyr.

Hvordan fungerer et Greyhound buspas

Når du køber et Greyhound kilometer-buspas vælger du også en forudbestemt distance, som f.eks. 2000 km eller 4000 km. Hver gang du reserverer en strækning (online eller pr. telefon) på en Greyhound busrute, bliver strækningens antal km automatisk trukket fra dit totale antal km på dit bupas. Du kan altid tjekke din egen konto for at se hvor mange km du har tilbage på dit Greyhound Australia buspas. 

 

Rabat når du booker buspas gennem KILROY

Når du booker dit Greyhound Australia buspas gennem KILROY, får du 5% rabat i forhold til normalprisen.

I alt findes der 22 forskellige Greyhound buspas. Nu er det så op til dig at beslutte hvor mange kilometer du har brug for! Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte en af vores rejseeksperter.

Vejledende priser på Greyhound buspas i Australien:

 

Kilometer buspas  
  Normal pris*
KILROY pris*
3.000 km EUR 410,- EUR 389,-
4.000 km EUR 525,- EUR 498,-
5.000 km EUR 610,- EUR 579,-
8.000 km EUR 880,- EUR 836,-
10.000 km EUR 1052,- EUR999,-

* den endelige pris kan variere alt efter kursen på den australske dollars. 

Tip: De fleste backpackere i Australien rejser langs med østkysten fra Melbourne eller Sydney til Cairns I den nordlige del af Queensland. Dette svarer til en bustur på omkring 3000 kilometer. Til denne tur anbefaler vi et 4000 km Greyhound buspas. Med dine ekstra kilometer kan du så tage lidt frem og tilbage mellem to byer på din rute.

Greyhound KM buspas Australië

Klik her for at se en større version af kilometer-tabellen.

 

 

Kontakt