Australien - Loka buspas

Fra DKK 910

Højdepunkter

  • Gyldigt i 12 måneder
  • Hop-on/Hop-off
  • Alle ture er guidede

Inkluderer

  • Al transport (bus/tog)
  • Mange lokale aktiviteter
Guidede og sociale hop on/hop off busser, der tager dig op og ned af den australske østkyst. Du får unikke overnatningsmuligheder undervejs på din rejse, og du rejser enten i Loka-busser eller med hurtige og komfortable tog. Buspasset gælder begge transportformer.
Lande: Australien

Med Loka rejser du med bus mellem Sydney og Noosa/Rainbow Beach og med tog til Cairns, hvor du får lokal transfer til de unikke stop på vejen. 

Loka har gjort det utrolig simpelt at vælge hvilket buspas, der passer bedst til dig. Du skal blot vælge din start/slutdestination, og så klarer Loka alt herimellem. Du kan vælge at blive hængende med én guide og gruppe på hele turen, eller du kan være så selvstændig og eventyrlysten, som du har lyst til ved at hoppe af og på, når du har lyst. 

Lokas guider bliver ofte vurderet til at være noget af det allerbedste ved en Loka-rejse. De giver dig ikke blot rejseinformation og peger dig i den rigtige retning, de er også utrolig sociale, entusiastiske og skaber altid en fed stemning på turen. Uanset om I kigger efter skildpadder i Emu Park eller har dance-off på en bar i Airlie. 

Alle Lokas buspas

Fra DKK 910
Alle Lokas buspas
Gyldigt i 12 måneder
Se alle Lokas hop on/hop off bus- og togpas der gælder langs Australiens østkyst.
Se alle Lokas buspas/togpas

 

Lokas rute langs Australiens østkyst 

Inkluderet i Lokas bus- og togpas

I Lokas bus- og togpas er der inkluderet mange lokale aktiviteter. Du får f.eks. vinsmagning, gode vandreture, snorkelling og besøg på dyrereservater. Du får tid til aktiviteterne på rejsedagene, så du ikke behøver at afbryde din rejse på grund af kortere aktiviteter. 

Gyldigt i op til 12 måneder
Du kan hoppe af og på overalt på ruten. Du kan tage længere ophold og hoppe tilbage på den næste Loka-rejsedag, lige når det passer ind i dine planer. Du får et login til Lokas web-app, hvor du kan styre og arrangere dit bus- og togpas. Det er her du kan booke din transport, ligesom du ofte finder gode tilbud på overnatning og aktiviteter.

Lokale guider

Chaufføreren er guiden, og kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din tur. De hjælper dig med at finde det bedste dyreliv, de bedste sights og kan endda lære dig lidt lokale dansetrin, hvis du skulle have lyst til at udvide dit repertoire.

Ligesindede medrejsende

Når man rejser med Loka, er der garanti for eventyr og et godt socialliv. Loka-rejsende har ikke en specifik alder, men da turene er ret aktive, afspejler det typisk de personer, du rejser sammen med. Du kommer til at møde rejsende fra hele verden, og du vil møde folk der rejser alene, som par eller i grupper. Bussernes gruppestørrelse er typisk på 15-20 personer, så du kommer ikke til at være en del af en kæmpegruppe, men har alligevel altid folk at dele dine eventyr med, hvis du har lyst. 

Video: Hvorfor skal du rejse med Loka?

 

Har du spørgsmål til Lokas buspas?
Smid en besked!

 

 

Kontakt