KIWI Experience buspas i New Zealand

Fra DKK 560

Højdepunkter

  • Gyldigt i 12 måneder
  • Hop-on/hop-off
  • 25 forskellige ruter
  • 10% ISIC studierabat

Inkluderer

  • 5% rabat når du flyver til New Zealand med KILROY
KIWI Experience er perfekt til dig der vil opleve New Zealand. Vælg mellem 25 forskellige buspas og besøg de bedste spots i New Zealand. Busserne er et hop-af-hop-på princip og du bestemmer selv farten, og du får det ikke billigere.

Når du har købt dit KIWI Experience Pass har du 12 måneder til at starte din rejse. Efter den første tur med en af de grønne busser, er dit buspas gyldigt i et helt år. Minimumsalderen for at køre med bussen er 18 år, men selvom der ikke er en aldersgrænse i den anden ende, er det primært unge der rejser med KIWI Experience i New Zealand.

KIWI Experience buspas

KIWI Experience's netværk af 25 forskellige ruter tager dig overalt i New Zealand. Du kan stå af hvor du vil, og blive der i lige så mange dage du vil, så længe dit buspas stadig er gyldigt. Rejs igennem New Zealand på et par dage eller brug alle 12 måneder til at rejse i - det er dig der bestemmer.

The route network of KIWI Experience

Hvad koster et KIWI Experience buspas?

Buspassene starter på 560 kroner for de kosteste ruter. Du kan også få 10% rabat på et 10% studierabat med et ISIC studiekort. Et ISIC studiekort koster kun 185 kroner og giver dig over 40.000 rabatter i Danmark og resten af verden. Køb dit ISIC studiekort her!

Hvis du booker din flybillet hos KILROY får du yderligere 5% rabat på dit KIWI Experience buspas hvis du booker dit KIWI Experience buspas senest en uge efter din flybillet. Du får ikke en bedre deal på rejsen rundt i New Zealand.

Forneden kan du se eksempler på buspas med KIWI Experience. Hvis du vil se alle typer buspas med Kiwi i New Zealand er det her.

Alle KIWI Experience buspas

Fra 560
Alle KIWI Experience buspas
12 måneder
Se alle buspas med Kiwi Experience og husk at du kan få 10% rabat med ISIC studiekort.
Køb ISIC studiekortet her Alle buspas

Bolig i New Zealand

KIWI Experience har aftaler med de bedste hoteller i New Zealand. Buschaufføren arrangerer overnatning for dig - oftest med gode rabatter. Selv i højsæsonen kan du være sikker på at KIWI Experience arrangerer din overnatning. Du kan også selv arrangere din overnatning i New Zealand hvis du foretrækker det.

Hvordan booker jeg et KIWI Experience buspas?
Hvis du vil booke et buspas med KIWI Experience i New Zealand eller hvis du blot har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte en rejsekonsulent.

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

Kontakt