New Zealand - Stray buspas

New Zealand - Stray buspas
Fra DKK 499,-

Højdepunkter

  • Hop-on/hop-off bus pass
  • 12 måneders gyldighed
  • Meget fleksibelt
  • Mange ruter/buspas
  • Garanteret overnatning
Fleksibelt buspas fra Stray Travel i New Zealand – hop af og på som du vil. Vælg mellem mere end 20 buspas der dækker højdepunkterne på Nordøen og Sydøen i New Zealand.
Lande: New Zealand

Stray New Zealand konceptet er simpelt: Du rejser med bus sammen med ca. 30 andre unge backpackere og hopper af og på som du har lyst. Der er gennemsnitligt 27 personer i busserne. Det buspas du vælger, afgør ruten. Undervejs kommer buschaufføren med historier og alle mulige og umulige facts om New Zealand - faktisk er han mere en guide end en chauffør! Hvis du på forhånd ikke har booket et sted at overnatte, så er din Stray chauffør/guide manden der kan hjælpe. I det hele taget hjælper Stray når du har brug for det. Alt i alt meget fleksibelt.

 

Flexibelt buspas - hop af og på som du vil

Du kan hoppe af og på Stray busserne hvor som helst på din tur i New Zealand og så mange gange du har lyst - så længe du blot registrerer dine turændringer på Strays website eller hos Strays reservationsteam via telefon. Kortet herunder viser hvor bussen stopper om natten (de hvide prikker). Højdepunkter og "must see" undervejs er vist som orange prikker. Stray bussen stopper også ofte ved supermarkeder, så du kan købe forfriskninger og strække benenem, hvis du har brug for det. Gennemsnitligt er der 27 backpackere om bord på hver Stray New Zealand bus. 

Stray busnetværk i New Zealand

Bupas med 12 måneders gyldighed

Alle Stray buspas er gyldige i 12 måneder og så længe du kun rejser i én retning, kan du bruge det så ofte du vil ("back-tracking" er ikke tilladt). Når du har valgt og booket et Stray buspas, skal du aktivere det inden for 12 måneder. Dette sker automatisk når du stiger på bussen første gang.

Overnatninger undervejs på ruten

Ved stoppesteder med overnatningsmulighed (de hvide prikker på kortet) vil Stray arrangere din overnatning og de garanterer at der altid vil være en seng til dig (endda også i højsæsonen - meget praktisk!). Du kan som regel vælge hvilket slags værelse du vil have: backpacker sovesal (omkring 25 NZD pr. nat) eller dobbeltværelse (ca. 65 NZD pr. værelse). Nogle steder kan man også sove i hytter eller lodges. Hostels er ofte "YHA", "VIP" eller "Nomads Backpackers".

Hvordan booker man et buspas - samt mere information

Kontakt venligst en af vores rejseeksperter hvis du vil booke et Stray New Zealand buspas eller hvis du vil have mere information og flere råd om backpacking i New Zealand.

Populære Stray New Zealand buspas (se dem alle her):

 

 

Kontakt