Campervans i Australien

Når du rejser rundt med en campervan i Australien får du ultimativ frihed til at opleve 'Down Under'. Du har hele dit liv med ombord i din campervan - backpack, køkken, seng og spiseplads. Du bestemmer selv hvornår morgenmaden skal nydes og hvornår, og om, du vil køre videre denne dag samt om du vil tage en slapper på stranden eller trekke i en nationalpark - the decision is all yours!

Hvilken type campervan skal jeg vælge?
Hos KILROY tilbyder vi adskillige campervan typer og modeller i Australien. Der er altid en campervan der passer til dig behov, din rejse, din rute og dit budget. De fleste campervans er velegnede til backpackere og aktive rejsende - og lejebetingelserne er gode. De forskellige typer og modeller kan findes i listen herunder. Prisen er for én uges leje kan variere efter sæson og forespørgsel.

Vil du have hjælp med at vælge?
Du kan læse mere om de forskellige modeller forneden, og du kan altid kontakte en rejsekonsulent hos KILROY med dine spørgsmål enten på e-mail, telefon 70 15 40 15 eller ved at booke et møde med en rejsekonsulent i en af vores butikker.

Kontakt