C-19 Motorhome - USA & Canada

Lej motorhome i USA og Canada
Fra DKK Kontakt os

Højdepunkter

  • Dobbeltseng
  • Servostyring
  • Servobremser
  • Cruise Control
  • Automatgear

Inkluderer

  • 24-timers autohjælp
Et C-19 motorhome fra Cruise America giver dig følelsen af ultimativ frihed mens du rejser i USA eller Canada. Alt hvad du behøver er om bord.
Lande: USA, Canada

Et C-19 motorhome fra Cruise America giver dig følelsen af ultimativ frihed mens du rejser i USA eller Canada. Alt hvad du behøver er om bord, og du skal ikke at bekymre dig om at finde lokal transport eller overnatning. Du har både bil og hotel lige ved hånden!

Motorhome i USA & Canada: Hvad er det rigtige for mig?

KILROYs partner indenfor motorhomes i USA og Canada, Cruise America, har mere end 40 års erfaring i at udleje motorhomes (husvogn) i Nordamerika. Der findes 3 forskellige slags motorhomes, hvilket gør det nemmere at vælge den rigtige model, alt efter hvor mange mennesker I rejser sammen og afhængig af rejsens varighed.

  • Hvis I er 2 personer og gerne vil have almindelig komfort, bør I vælge C-19 modellen (19 fod). Det er den mindste model og det er nemt at køre og parkere - samt relativ billig i benzin.
  • Hvis I er en familie på 4-5 personer bør I vælge den mellemstore C-25 model (25 fod).
  • Hvis I er 5-7 personer er C-30 modellen (30 fod) det rette valg.

Kørsel og søvn

Alle Cruise Americas biler har servostyring, servobremser og automatgear. Hvis du ikke har prøvet automatgear før, så bare tag det roligt, det er virkelig nemt og det tager kun et øjeblik at vænne sig til det. Alt du skal tænke over når du kører i en motorhome er at lave store sving!

Forsædet i C-19 modellen har plads til 2 personer, mens der desuden er 2 sæder i denne motorhomes midtersektion. Det er også her det lille spisebord er monteret. Om natten kan bordet let laves om til en børneseng. Dobbeltsengen findes over førersædet. Denne model er perfekt til et par eller 2 venner. 

C-19 Day layout

 

C-19 Night layout

Click to enlarge

Click to enlarge

Køkken og badeværelse

C-19 modellen har et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med faciliteter som f.eks. et varmeapparat til de kolde nætter i bjergene. Køkkenvasken har en elektrisk pumpe der er forbundet til tanken med det kolde vand. Komfuret har 2 indbyggede blus - nok til at mesterkokken kan fremtrylle et lækkert campingmåltid. Der er også mikroovn og et køleskab med en fryseboks. Badeværelset er udstyret med et 'combination shower' og et træk-og-slip toilet. 

C-19 Motorhome mål

Udvendig højde 3.72 m
Udvendig længde/bredde: 6.15 m x 2.34 m
Dobbeltseng foroven: 1.52 m x 2.13 m
Enmandsseng: 0.94 m x 1.83 m

 

Skal jeg have lastbilkørekort?

Alle Cruise America motorhomes kan føres med et almindeligt europæisk kørekort (almindelig bil, kategori B).

Hvad koster det at leje et C-19 motorhome

Prisen varierer alt efter hvor mange ekstra kilometer og hvor meget ekstraudstyr I har brug for. KILROY og Cruise America bruger "Flex Rate" systemet til at bestemme lejeprisen pr. uge alt efter bookingtidspunktet. Hvis du booker et motorhome i god tid og der er mange ledige motorhomes, betaler du en mindre pris. På den anden side betaler du mere, tæt på din afrejsedato eller hvis du booker i højsæsonen. Det er præcis som med flybilletter! Glem ikke at priserne er fleksible - ofte kan du fået et større C-30 motorhome billigere end en C-19 eller mellemstor C-25 motorhome - det handler om hvor mange campere der er ledige!

Motorhome en-vejs udlejning

Det er muligt at booke en-vejs udlejninger mellem alle Cruise Americas udlejningssteder i USA. En-vejs udlejning er dog ikke en mulighed mellem USA og Canada. En-vejs udeljning kræver en ekstrabetaling på op til USD 750. Nedenunder kan du se de større Cruise America udlejningssteder i USA og Canada.

Klik for at forstørre

Populære motorhome-ruter i USA & Canada

Den mest populære rute i et motorhome er den klassiske rute fra San Francisco til Los Angeles og videre til Grand Canyon og Las Vegas før man vender tilbage til San Francisco via Yosemite Nationalpark. Men der findes mange andre fantastiske ruter i USA og Canada. Vi har samlet en række eksempler til inspiration som vi håber kan hjælpe dig til at få den bedst mulige motorhome oplevelse.

>> Download mere motorhome information og ruteforslag (PDF, 8 mb)

Kontakt