C-30 Motorhome - USA & Canada

Lej en autocamper eller motorhome i USA eller Canada
Fra DKK Kontakt os

Højdepunkter

  • 3 dobbeltsenge
  • Servostyring
  • Servobremser
  • Cruise Control
  • Automatgear

Inkluderer

  • 24-timers autohjælp
Et C-30 motorhome fra Cruise America giver dig følelsen af ultimativ frihed mens du rejser i USA eller Canada. Alt hvad du behøver er om bord.
Lande: USA, Canada

Et stort C-30 motorhome fra Cruise America giver dig følelsen af ultimativ frihed mens du rejser i USA eller Canada. Alt hvad du behøver er om bord, og du behøver ikke at bekymre dig om at finde lokal transport eller overnatning. Du har både bil og hotel ved hånden!

Motorhome i USA & Canada: Hvilket passer til mig?

KILROYs partner inden for motorhomes i USA og Canada, Cruise America, har mere end 40 års erfaring i at leje motorhomes ud (husvogn) i Nordamerika. Der findes 3 forskellige slags motorhomes, hvilket gør det nemmere at vælge den rigtige model alt efter hvor mange mennesker I rejser sammen og afhængig af rejsens varighed.

  • Hvis I er 2 personer og gerne vil have almindelig komfort i et motorhome, bør I vælge C-19 modellen (19 fod). Det er den mindste model og den er nem at køre og parkere - samt relativt billig i benzin.
  • Hvis I er en familie på 4-5 personer bør I vælge den mellemstore C-25 model (25 fod).
  • Hvis I er 5-7 personer er C-30 modellen (30 fod) det rette valg.

Kørsel og søvn

Alle Cruise Americas biler har servostyring, servobremser og automatgear. Hvis du ikke har prøvet automatgear før, så bare tag det roligt, det er virkelig nemt og det tager kun et øjeblik at vænne sig til det. Alt du skal tænke over når du kører i et motorhome er at lave store sving!

Forsædet i C-30 modellenhar plads til 2 personer, mens der er 5 sæder i dette motorhomes midtersektion. Det er også her det lille spisebord er monteret. Om natten kan bordet let laves om til en seng til to personer. Der er også en træk-ud-sofa i dette område. Med yderligere en dobbeltseng og en dobbeltseng over førersædet, er denne model ideel til to eller tre par eller en gruppe venner eller en stor familie på op til 7 personer.

C-30 Day layout   C-30 Night layout
Click to enlarge     Click to enlarge

Køkken og badeværelse

C-30 modellen har et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med faciliteter som f.eks. et varmeapparat til de kolde nætter i bjergene. Køkkenvasken har en elektrisk pumpe der er forbundet til tanken med det kolde vand. Komfuret har 3 indbyggede blus - nok til at mesterkokken kan fremtrylle et lækkert campingmåltid. Der er også mikroovn og et køleskab med en fryseboks. Badeværelset er delt mellem et 'combination shower' og et træk-og-slip toilet (separat).

C-30 Motorhome mål

Udvendig højde 3.72 m
Udvendig længde / bredde: 9.1 m x 2.54 m
Dobbeltseng bagest: 1.52 m x 1.88 m
Dobbeltseng øverst: 1.45 m x 2.44 m
Enmandsseng: 0.97 m x 1.73 m
Sofa: 1.06 m x 1.72 m

 

Skal jeg have lastbilkørekort

Alle Cruise America motorhomes kan føres med et almindeligt europæisk kørekort (almindelig bil, kategori B).

Hvad koster det at leje et C-30 motorhome

Prisen varierer alt efter hvor mange ekstra kilometer og hvor meget ekstraudstyr I har brug for. KILROY og Cruise America bruger "Flex Rate" systemet til at bestemme lejeprisen pr. uge alt efter bookingtidspunktet. Hvis du booker et motorhome i god tid og der er mange ledige motorhomes, betaler du en mindre pris. På den anden side betaler du mere, tæt på din afrejsedato eller hvis du booker i højsæsonen. Det er præcis som med flybilletter! Glem ikke at priserne er fleksible - ofte kan du fået et større C-30 motorhome billigere end en C-19 eller mellemstor C-25 motorhome - det handler om hvor mange der er ledige.

En-vejs udlejning i USA & Canada

Det er muligt at booke en-vejs udlejninger mellem alle Cruise Americas udlejningssteder i USA. En-vejs udlejning er dog ikke en mulighed mellem USA og Canada. En-vejs udeljning kræver en ekstrabetaling på op til USD 750. Nedenunder kan du se de større Cruise America udlejningssteder i USA og Canada.

Klik og forstør

Populære motorhome-ruter

Den mest populære rute i et motorhome er den klassiske rute fra San Francisco til Los Angeles og videre til Grand Canyon og Las Vegas før man vender tilbage til San Francisco via Yosemite Nationalpark. Men der findes mange andre fantastiske ruter i USA og Canada. Vi har samlet en række eksempler til inspiration som vi håber kan hjælpe dig til at få den bedst mulige motorhome oplevelse.

>> Download mere information ruteforslag (PDF, 8 mb)

Kontakt