Road trip

road trip i USA - road trip i Canada - road trip i Australien - road trip i New Zealand

Road trip er en klassisk rejseform. Det er kernen af frihed og uafhængighed på en rejse. Du er din egen herre over både hastighed og næste stop. Og heldigvis er der masser af steder rundt omkring i verden, som er perfekte til et road trip i bil, autocamper, motorhome eller campervan.

Road trip i udlandet - hvor skal jeg tage hen?

Måske ved du allerede hvilket land, eller lande, du gerne vil på road trip i, og måske mangler du inspiration fordi du bare ikke kan finde ud af om det skal være i Canada, USA, Australien, New Zealand eller måske Sydafrika? Eller måske i Europa? Road trip er en helt vildt fed måde at rejse på og du kan godt glæde dig.

Skal jeg leje bil eller autocamper/campervan i udlandet?

Det kommer an på hvad du er mest til. Vil du helst have mulighed for at køre ind og overnatte på forskellige B&B, hostels og hoteller undervejs og derved prøve forskellige steder af, eller er du bidt af naturen og vil du bare helst have mulighed for at slå lejr hvor end du lyster? 

Hvis du tager på road trip i en personbil har I plads til jeres ting, og eventuelle gæster I samler op undervejs. Måske du altid har drømt om at cruise i Californien i en cabriolet?

Når du tager på road trip i en campervan/autocamper/motorhome har du seng, køkken og grej med på farten, handler ind i de lokale supermarkeder, laver mad på gasblus og spiser på en bænk i en nationalpark.

Mulighederne er mange, og det er dig der bestemmer hvad du er mest til. Vores rejsekonsulenter vil med glæde komme med flere råd og vejledning omkring road trip i udlandet. Se her hvordan du kan kontakte dem.

Hvilken road trip rute er bedst? 

Vi har samlet vores rejsekonsulenter's bedste forslag til road trips i USA, Canada, Australien, New Zealand, Sydafrika og Europa herunder. Find inspiration til dit eget road trip eventyr, og hvis du har yderligere spørgsmål om leje af campervan eller bil, ruter eller bare gerne vil have hjælp til planlægningen af dit road trip, kan du kontakte vores rejsekonsulenter.

Kontakt