Hvor gammel skal man være for at leje bil i USA?

Har du en drøm om at cruise på de amerikanske veje med en eller flere venner, og er du i tvivl om hvor gammel man skal være, før man kan tage på road trip i USA? KILROY giver dig svaret her.

KILROY har særlige aftaler der gør det er muligt at leje bil i USA allerede fra du er 18 år. Dette gælder dog kun i nogle stater.

Hvis du er fyldt 18 år og drømmer om et road trip i USA, kan du spørge vores dygtige rejsekonsulenter om hvilket road trip der er det bedste for dig. Vi vil med glæde komme med ruteforslag og fortælle dig, hvilken type bil du har mulighed for at leje.

Som et eksempel, kan du tage på road trip med dine venner eller kæreste fra New York og cruise rundt i det østlige USA, så snart I er 18 år. Du kan også vælge et længere road trip og køre hele vejen til Californien. Undervejs kan I spise på de amerikanske diners og overnatte på de lokale motels, og få den ægte amerikanske road trip oplevelse.

Hvor gammel skal man være for at leje campervan & motorhome?

Når du fylder 21 år har du mulighed for at leje campervan og motorhome i USA og tage på road trip hvor I kan sove i bilen. Med en motorhome eller campervan har I jeres seng og tekøkken med på farten, og I crasher bag i bilen i de smukkeste landskaber, efter en fed dag på landevejene og motorvejene. Der findes forskellige typer og størrelser af campervans og motorhomes, og vi kender til dem allesammen samt forskellene på dem. Kontakt os og hør om dine muligheder for at leje campervan og motorhome i USA.

Road trip i USA - hvornår kan man leje bil i USA?

I USA er det muligt at tage ud at cruise allerede fra du er 18 år, dog kun med afgang i nogle stater. Vores rejsekonsulenter kan hjælpe dig med din rute og billeje.

Vil du vide mere om billeje i USA?
Spørg en rejsekonsulent

 

Kontakt