Road trip i Australien

road trip i Australien
Fra DKK 3835 Campervan (min. 9 dage)

Inkluderer

  • Campervanleje (chubby)
  • Fri kilometer
  • Første fører gratis
  • 24/7 vejhjælp
Landet er kæmpe, og det kan være svært at overskue hvad man skal se på sit road trip i Australien. Læs KILROYs råd og ruteforslag!

Australien er et gigantisk land og du kan umuligt nå at opleve det hele på en måned eller to. Men du kan opleve rigtig meget, og nå at komme i dybden med mange smukke områder, byer og destinationer. 

Vi har lavet ruteforslag til Australien og giver dig vores bedste råd om road trip på både østkysten og vestkysten. Derudover er det fede ved et road trip at der er mulighed for at se mange skæve dele af landet da du kan komme til afsides steder på egen hånd.

Forslag til ruter i Australien

Du har helt sikkert nogle ting du VIL nå på dit road trip. Men der kan også sagtens være steder som I ikke har tænkt over at køre forbi, og som vil være meget ærgerlige at overse. Nogle gange er det fedt at opleve turistattraktionerne i et land, men det kan også være rigtig fedt at komme derhen hvor ingen andre kommer. Netop derfor er vores rejsekonsulenter eksperter i Australien, og de kan fortælle dig om de bedste sights og de 'hemmelige hjørner' og hvordan du kommer 'off the beaten track'. Vores rejsekonsulenter sidder klar på telefon 70 15 40 15, på e-mail og du kan booke et personligt møde og høre vores bedste rejseråd og forslag til dit road trip i Australien. Vi kan også hjælpe dig med at finde de billigste flybilletter og forslag til oplevelser Down Under.

Leje af bil og camper/motorhome

Leje af bil og camper/motorhome
At rejse på egen hånd i bil eller campervan/motorhome er for mange den foretrukne måde at udforske nye destinationer på. Hvad enten du har brug for en bil i New Zealand eller en camper i Australien, kan vi hjælpe dig.
Info om alle campervan modeller i Australien

Kontakt