Road Trip i Canada

En Road Trip i Canada er perfekt for dig, som elsker udendørs oplevelser, som elsker at være aktiv og som bare drømmer om at se spektakulær natur. Derudover byder Canada både på hyggelige små lands- og kystbyer med en imødekommende og gæstfri lokalbefolkning samt pulserende storbyer. Lej en bil eller en campervan, og udforsk alt, hvad Canada har at byde på.

Selvom USA og Canada er meget forskellige på mange områder, er der dog nogle ting, de har til fælles. Ligesom USA, byder Canada på helt spektakulær natur. Uanset om du kører op ad vestkysten eller østkysten, eller om du krydser landet på tværs, så får du nogle helt unikke naturoplevelser. 

Ud over smuk natur, er Canada kendt for sine små hyggelige landsbyer, som du kører igennem på dit road trip. Du vil i den forbindelse opleve, at canadierne generelt er utrolig gæstfrie. Besøg de smukke nationalparker Jasper og Banff i vest, eller kør langs østkysten, og nyd udsigten over Atlanterhavet.

Ruteforslag til road trip i Canada

Road Trip i det vestlige Canada

Road Trip i det vestlige Canada
2-3 uger
Dette er det perfekte road trip for dig, som elsker at være aktiv og nyder at være udendørs. På denne tur i det vestlige Canada, kan du både mountainbike, trekke og sejle i kano. Pak de gode sko, og besøg Canadas vildmark.
Læs mere

 

Road trip i det østlige Canada

Road trip i det østlige Canada
2-3 uger
Det perfekte road trip for den, som elsker det maritime liv tæt på havet, de hyggelige kystbyer og forrygende madoplevelser. Med Nova Scotia som udgangspunkt for dette road trip, kan du udforske smukke kystlinjer, berømte fyrtårn og komme tæt på den venlige lokalbefolkning.
Læs mere

Kontakt