Road trip i det vestlige Canada

Hvis du elsker at være aktiv udendørs og opleve spektakulære landskaber, så skal du tage på road trip i det vestlige Canada. På denne tur gennem Canadas vildmark kan du blandt andet kaste dig ud i mountainbiking, river rafting, tage på hikes i bjergene og sejle i kano. Sørg for at pakke de praktiske sko, og gør dig klar til et road trip i fantastiske omgivelser.

De færreste road trips kan måle sig med dette, når det kommer til et fantastisk smukt landskab og outdoor-oplevelser. Denne tur tager dig med til nogle af de absolut bedste nationalparker i Canada. Du kan sejle i kano på isblå søer, nyde den storslåede panoramaudsigt over Rocky Mountains, og samtidigt mærke storbyens puls i Seattle, Vancouver og Calgary. 

Canada The West Map

Rejserute:

Seattle eller Vancouver - Whistler - Kamloops - Jasper - Banff - Calgary - Radium Hot Springs - Revelstoke - Nakusp - Okanagan Valley - Vancouver/Seattle 

Billeder fra road trip i det vestlige Canada:

Seattle/Vancouver

Start dit road trip i to af Pacific Wests største byer. Hvis du vælger at starte i Seattle, anbefaler vi, at du sætter tid af til at opleve Vancouver, da det er en meget interessant by. Husk at tjekke Granville Island Public Market med masser af international mad - det er et perfekt spot til en lækker frokost.

Whistler, British Columbia

Det er tid til at finde vejen mod Whitler, som er Canadas uofficielle hovedstad for udendørsaktiviteter! Hvis du rejser i skisæsonen mellem november og maj, må du ikke gå glip af en tur ned ad løjperne på Nordamerikas største skiresort. Er du ikke en haj til ski, kan du i stedet tage på bjørnesafari, trekke på The Whitler Valley eller mærke adrenalinen på riverrafting.

Kamloops, British Columbia

Når du ankommer til Kamloops, er det svært at vælge, hvad du skal kaste dig ud i. Curling, mountainbiking, trekking, segway og ziplining er bare et lille udvalg af aktiviteterne. Vil du prøve noget mere alternativt? Så er fodboldgolf svaret. Bolden skal sparkes gennem 18 huller, og der går hurtigt konkurrence i den!

Jasper, Alberta

Næste stop er Jasper, som er en hyggelig lille bjergby i Alberta. Tag en tur med kabineliften SkyTram for at få den bedste panoramaudsigt over Rocky Mountains. Efter en lang dag med spændende aktiviteter er det tid til at besøge det populære bryggeri Jasper Breweing Company. Her finder du byens bedste øl og herligt lokalt selskab. 

Jasper og Banff nationalparker 

Turen går videre gennem nationalparkerne Jasper og Banff. Hvis du vil opleve Banff fra dens bedste side, bør du tage på en ridetur med lokale ranchers langs den berømte Lake Louise. Der findes både halv- og heldagsture. Hvis du ikke er så vild med heste, kan du leje en kano og sejle langs søen i stedet. 

Calgary, Alberta

Tilbage til storbyen! Som i de fleste andre metropoler finder du spændende shopping, utallige restauranter, en fascinerende kunstscene og et pulserende natteliv. Tag forbi Heritage Park Historical Village og oplev 1800-tallets Calgary. 

Radium Hot Springs og Revelstoke, British Columbia

Gør et stop ved nationalparken Kooteney på vej mod Revelstoke. Her ligger Radium Hot Springs, som er en af Canadas bedste termiske bade, hvor du kan snuppe en afslappende dukkert i det krystalklare vand. Ved ankomst til Revelstoke står den på action - prøv kræfter med de lange alpinløjper på ski eller mountain bike. 

Nakusp, British Columbia

Den lille by Nakusp er en skjult perle i Kootenay-regionen. Mærk den afslappede og venlige stemning og gå en tur langs Arrow Lake eller Nakusp Waterfront Walk, som fører dig til en japansk have. Du kan også se de enorme Western Red Cedar-træer i udkanten af byen.  

Okanagan Valley, British Columbia

Okanagan Valley er en af de varmeste og mest solrige steder i Canada. Her kan du slappe helt af og slikke sol på en af de mange sandstrande langs søen. Hvis du elsker vin, bør du ikke gå glip af en vinsmagning, da Okanagan Valley er den næststørste vinregion i hele Canada. 

Seattle/Vancouver

Dit road trip er ved vejs ende, og du kan vælge at afslutte turen i enten Seattle eller Vancouver, alt efter, hvor du startede. Derfor er det en god idé at vælge den by, du ikke besøgte i starten. 

Samlet distance: 2700 km

Billeje hvis du er under 25?

Billeje hvis du er under 25?
For rejsende op til 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo. Når du lejer din bil i USA og Canada hos os, betaler du ikke ekstratillægget for at være under 25, ligesom du har alle forsikringer inkluderet i billejen.
Skriv til en rejsekonsulent Søg og book

 

Kort: Dit road trip i det vestlige Canada

 

Kontakt