Road trip i Europa

road trip europa
Europa består af mange lande med hver deres unikke kultur og charme. Tag på det ultimative road trip-eventyr, og oplev nogle af de fedeste områder på en autentisk måde. Se vores ruteforslag her:

Nyd friheden til at stoppe præcis hvor du vil og når det passer dig! Kunne du tænke dig at spise pizza i alle byerne i Italien? Eller var det noget med trekking i den smukke irske natur, eller hvad med de historiske landemærker i Balkan-området?

Road trip i Europa

Det siger sig selv, at de mange road trips i Europa er forskellige, afhængig af hvor du beslutter dig at køre hen. I Balkan er den østeuropæiske charme unik, mens du i Italien vil få lækkerier fra det italienske køkken morgen, middag og aften. Den skønne grønne ø, Irland, er også oplagt til et road trip, hvis altså ikke fårene spærrer vejen.

Forslag til road trip ruter i Europa

Hvad bør du se og opleve på din rejse? Der er masser af spændende road trip ruter at vælge imellem, og nogle har mere tid end andre til turen. Nedenfor får du en oversigt over forslag til fede road trip-ruter i Europa - dem kan du bruge som inspiration til rejsen.

Det oversete og charmerende Balkan

Det oversete og charmerende Balkan
Varighed: Minimum 14 dage
Oplev det allerbedste af Kroatien, Montenegro og Bosnien på dette fede road trip forslag.
Se ruten

Amalfikysten og den centrale del af Italien

Amalfikysten og den centrale del af Italien
Varighed: Minimum 14 dage
Du ved det allerede i forvejen. Amalfikysten i Italien er vanvittig smuk. Kombinér denne med flere af disse fantastiske steder i Italien, og du har det ultimative road trip i Italien!
Se ruten


Du kan også få gode råd og tips, hvis du drømmer om et road trip. Smid os en mail, så hjælper vi dig på vej!

Har du brug for hjælp?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt