Roadtrip i New Zealand

road trip i New Zealand - ferie i new zealand - rejse med unge

Inkluderer

  • Campervanleje
  • Fri kilometer
  • Køkkenudstyr
  • Sengetøj
  • 24/7 kundeservice og hjælp
En road trip fra nord til syd i New Zealand inkluderer nogle helt unikke bjergkæder, gletsjere og tusindvis af muligheder for aktiv-ture og adrenalinpumpende oplevelser. Hvis du samtidig er fan af Ringenes Herre, kan du forvente at få en daglig dosis af Mordor-landskaberne i løbet af din road trip i New Zealand.

Du vil gerne opleve noget smukt, og du vil gerne opleve det på egen hånd - det er sandsynligvis derfor du er havnet på denne side, og lad os sige det, som det er: Du finder ikke et smukkere sted i verden at tage på road trip end i New Zealand. 

Road trip i New Zealand for begyndere
mt cook i new zealand | road trip med kilroy

Du vil gerne ud og opleve de smukke landskaber, som det aflange land i Oceanien er fuldkommen spækket med, og det kan vi sådan set godt forstå. Men hvordan skal du gribe det an? Vi giver dig en guide til, hvad du bør overveje samt hvilke ruter, du bør overveje. Vi har været der, og står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at sammensætte rejsen - du skal bare smide os en mail

Lej en campervan og overnatningen er sikret
Vi anbefaler, at du lejer en campervan, og tager på et eventyr, hvor du ikke behøver tænke på overnatning undervejs. Der findes flere forskellige typer campervans, og du kan få modeller der er egnede til både to og fire personer.  Bemærk dog, at hvis du vælger at leje enten bil eller campervan, og afleverer køretøjet et andet sted, end hvor du lejede den, tilfalder der et one-way-gebyr. Du kan se alle vores ruteforslag til road trip i New Zealand nedenfor.

3 gode tips til dit road trip i New Zealand
Vi har selvfølgelig flere tips end 3, det er klart, men her får du alligevel et par stykker, som du kan have i baghovedet, når du planlægger ruten, og hvordan du tænker den skal forløbe. 

1. Stop ofte - også oftere end du umiddelbart planlægger
Én ting vi kan anbefale dig, er, at du stoppere oftere end du planlægger. New Zealand har SÅ mange skjulte perler og seværdige spots, at det sidste du skal gøre, er at planlægge en rute og tidsplan, der skal følges stramt. New Zealand lægger bare op til, at man tager det stille og roligt.

2. Parkér autocamperen og fortsæt til fods
Oplev milford sound på dit road trip i new zealand |kilroy

Du befinder dig i et af de mest magiske lande, verden byder på, og det giver ingen mening at opleve det hele inde bag vinduerne i din autocamper. Du skal medbringe nogle solide trekkingsko, og stoppe ved nogle af de fantastiske sights som f.eks. Milford Sound, Rotorua og Franz Josef-gletsjerne.

3. Medbring dit åbne sind
Uanset hvor du bevæger dig rundt i New Zealand, vil du møde backpackere fra resten af verden, som alle har den samme mission som dig: At opleve det bedste af New Zealand. 

Hæng ud med nye venner i New Zealand
Vær åben, deltag i de sociale aktiviteter, du har mulighed for og ha' ja-hatten på. Så kommer du langt. Ikke blot i New Zealand, men uanset hvor du backpacker i verden.

Nordøen - 1 uge

Nordøen - 1 uge
1 uge
Hvis du blot har en enkelt uge til rådighed for dit road trip i New Zealand, bør du overveje denne rute. Oplev bl.a. Hobbiton-landsbyen fra Ringenes Herre.
Se ruteforslaget her

Nord- og Sydøen - 2 uger

Nord- og Sydøen - 2 uger
2 uger
Har du to uger til rådighed, og gerne vil nå at se både Nord- og Sydøen, så bør du overveje denne rute. Tjek ruten ud her!
Se ruteforslaget her

Nord- og Sydøen - 3 uger

Nord- og Sydøen - 3 uger
3 uger
Har du 3 uger til rådighed, kan du få et super fedt road trip i New Zealand. Dette tager dig forbi alle de smukke naturseværdigheder og de hyggelige byer som landet byder på!
Se ruteforslaget her

Leje af campervan i New Zealand

Leje af campervan i New Zealand
At rejse på egen hånd i bil eller campervan/motorhome er for mange den foretrukne måde at udforske nye destinationer på. Hvad enten du har brug for en bil i New Zealand eller en camper i Australien, kan vi hjælpe dig.
Se vores campervans her!

Kontakt