Road trip i New Zealand på Nordøen - 1 uge

En road trip fra nord til syd i New Zealand inkluderer store bjergkæder, gletchere og masser af muligheder for aktive eventyr og adrenalinsus! Hvis du er fan af Ringenes Herre kan du forvente en daglig dosis af Morder landskabet på din road trip gennem New Zealand.

Start: Auckland
Slut: Wellington (eller omvendt)

Transportmuligheder: Bil eller campervan (du kan også opleve Nordøen med et buspas)

Anbefalet varighed: 1 uge

1: Auckland, 1-3 dage

En livlig by med havne, strande og øer - Auckland er kendt som "City of Sails".

2: Waiheke Island

Nyd udsøgt mad og vin her på dette solbskinnede lille stykke af paradis. Du kommer hertil med en 30 minutter færgetur fra Auckland. Waiheke Island er kendt for sine pris-vindende vingårde og hvide sandstrande - er en sand perle på Aucklands kystlinie!

3: Strande på vestkysten

Rejs gennem regnskoven i det vestlige Auckland og du vil blive mødt af en smuk kystlinje. Udforsk én af de mange vandrestier, og du vil blive finde sorte sandstrande og smukke skove. En fantastisk mulighed for at få taget nogle flotte fotos!

4: Hobbiton Movie Set, 1/2 dag

Hop med på en guidet rundvisning af filmsettet hvor Hobbiton blev optaget. Her findes en fortryllende verden af Hobbit holes i livagtig størrelse i Hamilton - Waikato regionen, og er det første stop i trilogien - en pakke med "Middle-earth" som tema, der inkluderer Hobitton filmsettet, Waitomo Caves og Rotorua. Hop med på en rundvisning af Hobbiton, hvor din kyndige guide vil gøre dig klogere på historien bag trilogien og film-processen. Få også et glas ale i den sprit nye Green Dragon Pub, eller snup en let frokost på Shire's Rest Café. Nærliggende optagelsessted: The Shire, Hobbiton.

5: Waitomo Caves, ½-1 dag

Så går turen til underjordiske grotter med glow worms! En times kørsel fra Hobbiton ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske huller, grotter og floder, som befinder sig under grøn landjord. Tag en gåtur eller bådtur, prøv black water rafting eller zip line gennem mørket hvis du tør! Nærliggende optagelsessted: Trollshaw Forest, Troll Hoarde Cave.

6: Rotorua, 1-2 dage

Mud pools, geysers og eventyr. Rotorua er blandt de områder i verden med mest geothermalsk aktivitet. Se de fascinerende boblende mud pools, geysers i Whakarewarewa Thermal Valley, eller få et adrenalinsus med nogle af de vildeste aktiviteter du kan tænke dig. Du kan også besøge Te Puia for at opleve det indfødte folk i New Zealand, Maori, og lære om deres kultur og fascinerende historie.

7: The Coromandel, 1-3 dage

Et paradis ved kysten. Indhyllet i regnskove med betagende smukke hvide sandstrande og billedskønne skove er The Coromandel et afslappet og tilbagelænet paradis. Tag med på guidet kajak tur, eller slap af i en varm pool på Hot Water Beach. Hvis du ønsker at udforske din egen hemmelige lagune, så tag med kajak eller paddleboard til Donut Island - en lille landmasse ud for kysten af Whangamata med en hemmelig lagune og strand i midten.

8: Ruapehu, 1-3 dage

Hiking, ski og trek til hest. Oplev den øde skønhed i det varierede og smukke landskab i midten af nordøen. Hike gennem Tongariro Crossing, der er berømt for at være et af de bedste dag-vandre steder i verden. Tag på trek til hest gennem frodige skove og marker, eller, hvis du er her om vinteren, så prøv at stå på ski på Mount Ruapehu.

9: Wellington, 2-3 dage

Filmproduktion og spændende mad kendetegner Wellington! Placeret på den sydligste spids af nordøen er Wellington hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et indblik i hvad der foregår bag kameraet når der bliver lavet film. Nyd byens spændende mad og vin og prøv en cable-car til Kelburn lookout for storslåede udsigter over havnen. Nærmeste optagelsessted: Nazgul, Rivendell, Isengard Gardens

Hvad koster det at leje bil eller campervan på New Zealand?

Kontakt en KILROY rejsekonsulent for at få prisen for den rejseperiode du ønsker. Priserne varierer en hel del fra uge til uge og sæson til sæson. 

Vil du have hjælp til dit road trip?
Skriv til os
Kontakt