Road trip i New Zealand på Nordøen - 1 uge

En road trip fra nord til syd i New Zealand inkluderer store bjergkæder, gletchere og masser af muligheder for aktive eventyr og adrenalinsus! Hvis du er fan af Ringenes Herre og/eller fortryllende natur kan du forvente en road trip, du aldrig glemmer.

Start: Auckland
Slut: Wellington (eller omvendt)

Transportmuligheder: Bil eller campervan (du kan også opleve Nordøen med et buspas)

Anbefalet varighed: 1 uge

Oplev det bedste af New Zealands nordø på denne rute

1: Auckland

En livlig by med havne, strande og øer - Auckland er kendt som "City of Sails".

2: Waiheke Island

Nyd udsøgt mad og vin her på dette solbskinnede lille stykke af paradis. Du kommer hertil med en 30 minutter færgetur fra Auckland. Waiheke Island er kendt for sine pris-vindende vingårde og hvide sandstrande - er en sand perle på Aucklands kystlinie!

3: Strande på vestkysten

Rejs gennem regnskoven i det vestlige Auckland og du vil blive mødt af en smuk kystlinje. Udforsk én af de mange vandrestier, og du vil blive finde sorte sandstrande og smukke skove. En fantastisk mulighed for at få taget nogle flotte fotos!

4: The Coromandel

The Coromandel er et paradis ved kysten

Et paradis ved kysten. Indhyllet i regnskove med betagende smukke hvide sandstrande og billedskønne skove er The Coromandel et afslappet og tilbagelænet paradis. Tag med på guidet kajak tur, eller slap af i en varm pool på Hot Water Beach. Hvis du ønsker at udforske din egen hemmelige lagune, så tag med kajak eller paddleboard til Donut Island - en lille landmasse ud for kysten af Whangamata med en hemmelig lagune og strand i midten.

5: Hobbiton Movie Set

Hop med på en guidet rundvisning af filmsettet, hvor Ringenes Herre blev optaget. Her findes den fortryllende verden af Hobbit boliger i livagtig størrelse, som udgør 'The Shire' i den ikoniske fantasytrilogi. Hop med på en rundvisning af Hobbiton, hvor din kyndige guide vil gøre dig klogere på historien bag trilogien og film-processen. Få også et glas ale i den sprit nye Green Dragon Pub, eller snup en let frokost på Shire's Rest Café. 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: The Shire, Hobbiton

6: Waitomo Caves

Så går turen til underjordiske grotter med glow worms! En times kørsel fra Hobbiton ligger Waitomo Caves, en fascinerende labyrint af underjordiske huller, grotter og floder, som befinder sig under grøn landjord. Tag en gåtur eller bådtur, prøv black water rafting eller zip line gennem mørket hvis du tør! 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: Trollshaw Forest, Staddles Farm

7: Rotorua

Mud pools, geysers og eventyr. Rotorua er blandt de områder i verden med mest geothermalsk aktivitet. Se de fascinerende boblende mud pools, geysers i Whakarewarewa Thermal Valley, eller få et adrenalinsus med nogle af de vildeste aktiviteter du kan tænke dig. Du kan også besøge Te Puia for at opleve det indfødte folk i New Zealand, Maori, og lære om deres kultur og fascinerende historie.

8: Ruapehu

Tag på uforglemmelige vandreture eller stå på ski på Mount Ruapehu

Hiking, ski og trek til hest. Oplev den øde skønhed i det varierende og smukke landskab i midten af nordøen. Hike gennem Tongariro Crossing, der er berømt for at være et af de bedste dag-vandre steder i verden. Tag på trek til hest gennem frodige skove og marker. Er du her om vinteren, kan du også prøve at stå på ski på smukke Mount Ruapehu!

9: Wellington

Filmproduktion og spændende mad kendetegner Wellington! Placeret på den sydligste spids af nordøen er Wellington hjemsted for Weta Workshop og Weta Cave. Her kan du få et indblik i hvad der foregår bag kameraet når der bliver lavet film. Nyd byens spændende mad og vin og prøv en cable-car til Kelburn lookout for storslåede udsigter over havnen. 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: Nazgul, Rivendell, Isengard Gardens

Hvad koster det at leje bil eller campervan på New Zealand?

Kontakt en KILROY rejsekonsulent for at få prisen for den rejseperiode du ønsker. Priserne varierer en hel del fra uge til uge og sæson til sæson. 

Vil du have hjælp til dit road trip?
Skriv til os
Kontakt