Road trip i New Zealand på Nordøen og Sydøen i 2 uger

Road trip Nordøen og Sydøen
Denne 10-14 dages rute indkapsler nogle af de mest fantastiske oplevelser i New Zealand. Nyd de vilde landkskaber, varierende vejstrækninger og spektakulære bjergkæder på den rute rundt på New Zealands Nordø og Sydø.

Start: Auckland
Slut: Queenstown

Transport: Bil eller campervan (kan også opleves med et buspas)

Varighed: 2 uger

Oplev New Zealand højdepunkter på 2 uger

1: Auckland

Auckland er en spændende kystby bestående af små øer og havne. Byen er mest kendt for sine smukke omgivelser og afslappede atmosfære. Og så er det din indgang til en magisk rejse til Middle-Earths fortryllende landskaber, so, du kender fra Ringenes Herre...

2: Rangitoto

En kort sejltur bringer dig til den smukke ø RangitotoDen stille ø, Rangitoto ligger i midten af Aucklands havn. Den er kun en kort sejltur væk, og hvis du klatrer til toppen af Rangitoto vil du blive belønnet med en 360 graders udsigt over byen samt de mange tilhørende små øer. Mens du er her bør du også besøge Viaduct, som er byens livlige havnefront med gourmet restauranter og festlige natteliv. Nyd kvalitetsmad og udsøgt vin og lad dig rive med af den sprudlende atmosfære!

3: Hobbiton

Hobbiton fremgår præcis som det gjorde i Ringenes Herre og The Hobbit trilogierne. Se the Party Tree og Bag End på helt tæt hold under en guidet rundvisning, og bagefter kan du få slukket tørsten med et glas ale på den spritnye Green Dragon Inn. 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: The Shire, Hobbiton

4: Wellington

Wellington er centrum for film-produktionen i New Zealand og hjemsted for Weta Workshop and Weta Cave. Al efter-produktion for The Hobbit trilogierne fandt sted her, og byen har også en stort udbud af teaterforestillinger og andre kulturelle tilbud. Besøg de nærliggende optagelses-steder, og nyd de storslåede udsigter over byen med en cable-car til Kelburn lookout. 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: Nazgul, Rivendell, Isengard Gardens

5: Nelson

På den nordligste spids af sydøen finder man Nelson, den mest solbeskinnede del af New Zealand. Kendt for sine smukke strande, frodige nationalparker og specielle små byer er Nelson et sted, hvor du nemt kan få et par dage til at gå. 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: Chetwood Forest, Dimrill Dale, syd for Rivendell

6: Gletchere på vestkysten

På vestkysten finder du de imponerende gletchere Fox og Franz JosefThe Fox og Franz Josef Gletcherne er mere end 10.000 år gamle og når næsten ned til havniveau - dette gør dem til nogle af de mest bekvemme gletchere at besøge i verden. Når man er ved foden af disse gletchere bliver man helt overvældet af deres enorme størrelse!
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: Lighting of the beacons

7: Glenorchy

Glenorchy er en rustik by beliggende på Lake Wakatipu, omkring 45 minutters kørsel fra  Queenstown. Dette er paradis for enhver naturelsker, med nogle af de smukkeste vandrestier i landet. Prøv 3-4 dages turen Routeburn Track, hvor du vil komme forbi juvel-lignende søer, eller 4-5 dages turen Rees and Dart Track. Områdets omkringliggende bjergkæder, strande og skove gør hiking og ridning her til magiske oplevelser! 
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: Isengard, Lothlorien, Fangorn Forest

8: Queenstown

Køreturen fra Glenorchy til Queenstown er svær at glemmeOmgivet af betagende bjerge og en krystal-klar sø er Queenstown en af New Zealand's mest besøgte destinationer. Her finder du en stort udbud af oplevelses-aktivteter, ski (om vinteren), gourmet mad og vin på tilbud
Nærmeste optagelsessted fra Ringenes Herre: The Ford of Brunein, The Gladden Fields, Sindarin Pillars of the Kings, Isengard og Lothlorien

Hvad koster det at leje bil eller campervan på New Zealand?

Kontakt en KILROY rejsekonsulent for at få prisen for den rejseperiode du ønsker. Priserne varierer en hel del fra uge til uge og sæson til sæson. 

Vil du have hjælp til dit road trip?
Skriv til os
Kontakt