Road trip i USA

road trip USA
USA er den ultimative destination for et ikonisk road trip! Lej en bil eller campervan og drag ud på et uforglemmeligt eventyr med dine venner.

Nyd friheden til at stoppe præcis hvor du vil og når det passer dig! Hvad med at opleve USA's sydstater, Route 66, solfyldte Californien, pulserende New York eller nogle af USA's fantastiske nationalparker?

Road trip i USA

Afstandene i USA er enorme og oplevelserne står i kø. Du kan opleve majestætiske Grand Canyon, tage på jazz-festival i New Orleans, besøge en ranch i Texas eller gamble i Las Vegas. USA har virkelig alt - og på et road trip får du en unik mulighed for at se de mange skæve dele af landet.

Forslag til road trip ruter i USA

Hvad bør du se og opleve på din rejse? Der er utallige spændende rejseruter at vælge imellem og det er kun fantasien som sætter græsen. Der er alligevel nogle højdepunkter vi vil anbefale at du får med dig. På siden her kan du finde nogle af de klassiske ruteforslag vores rejsekonsulenter har sammensat samt enkelte afstikkere - til din inspiration.

Road trip i Florida

Road trip i Florida
1-3 uger er anbefalet
USA's Sunshine State, Florida, byder på kridhvide strande, forlystelsesparker, smukke nationalparker og fede Miami. Pak din solcreme, badebukser og kørekort og tag på road trip rundt i Florida.
Se ruten

 

Road trip på Highway 1

Road trip på Highway 1
2-3 uger er anbefalet
Et road trip bliver ikke bedre end dette! 800 km langs kysten af Californien, pakket med en god blanding af storbyer og storslået natur. På et road trip langs US Highway 1 venter højdepunkter som San Francisco, Santa Cruz, Big Sur og LA.
Se ruten

 

Road trip fra kyst til kyst

Road trip fra kyst til kyst
1-3 måneder er anbefalet
Dette er et road trip med stor R. Rejs fra den ene kyst af USA til den anden og kør på langs af det amerikanske kontinent, fra New York til Los Angeles!
Se ruten

 

Road trip på Route 66

Road trip på Route 66
1-2 måneder er anbefalet
Route 66 har alt det USA er kendt for. Storbyer der aldrig sover, prærier så langt øjet rækker og små burgerjoints med hjemmelavede burgere så store, at der skal flere kolde colaer til at hjælpe dem på gled.
Se ruten

 

Road trip på vestkysten

Road trip på vestkysten
3-4 uger er anbefalet
Mange har hørt om den legendariske Highway 1, og på denne rute får du vestkystens største højdepunkter som Yosemite, Las Vegas og Grand Canyon, OG disse uundgålige seværdigheder langs Highway 1.
Se ruten

 

Road trip på østkysten

Road trip på østkysten
3-6 uger er anbefalet
Oplev USA's smukke østkyst. På denne road trip har du masser af tid til at opleve nogle af de vigtigste byer på østkysten: New York, Boston og Washington samt den smukke natur mod syd.
Se ruten

 

Road trip i Sydstaterne

Road trip i Sydstaterne
2-3 uger er anbefalet
Fantastisk musik, lækker mad og rig historie med både cowboys og Elvis! Sydstaterne er ikke ligesom nogle andre steder, du har besøgt. Gør dig klar til et road trip gennem Georgia, Alabama, Louisiana og Tennessee.
Se ruten

 

Road trip i Cowboy Country

Road trip i Cowboy Country
2-3 uger er anbefalet
Gør dig klar til et fantastisk road trip gennem det vilde vesten. Få den helt specielle cowboy-følelse, mens du kører igennem de store øde landskaber. Oplev blandt andet de ikoniske Rocky Mountains på dit road trip gennem Colorado, Nebraska, South Dakota og Wyoming.
Se ruten

 

Road trip på Hawaii (Oahu)

Road trip på Hawaii (Oahu)
1 uge er anbefalet
Aloha! Der venter dig et fedt road trip på den tropiske hawaiianske ø, Oahu. Nyd de legendariske surfbølger, de verdenskendte strande, lokale landsbyer og den helt spektakulære natur, som øen byder på. Gå desuden ikke glip af et besøg på Pearl Harbor.
Se ruten

 

Du kan også få gode råd og tips hvis du drømmer om et road trip i Californien her. 

Har du brug for hjælp?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt