Road trip USA: Cowboy Country

Er du klar til et uforglemmeligt road trip i det vilde vesten? Oplev nogle af de mindre turistede amerikanske stater og føl dig som en vaskeægte cowboy, når du passerer øde landskaber, enorme bjerge og historiske monumenter. Tag dig god tid til at udforske de små landsbyer og opdage ukendte veje i den storslåede natur.

Varighed: 2-3 uger
Land: USA 

Hvis du er typen, der elsker natur og unikke rejseoplevelser, må du ikke gå glip af dette road trip, som fører dig gennem nogle af USAs smukkeste nationalparker, indianerreservater og autentiske små byer - det oprindelige Amerika. På med cowboystøvlerne, lej en fed bil og ud på de uendelige veje! 

Usa Cowboy Country

Road trip rejserute

Denver - Cheyenne, Wind Cave National Park - Mount Rushmore/Crazy Horse Memorial - Devils Tower - Cody - Yellowstone National Park - Grand Teton National Park - Wind River Indian Reservation - Fort Collins - Denver

Billeder fra road trip i Colorado, Wyoming og South Dakota

Denver, Colorado
Dit livs vildeste road trip starter i Denver - hovedstaden i Colorado. Byen ligger i perfekte omgivelser øst for de berømte Rocky Mountains og er kendt som "the mile high city", da den ligger præcis en mil over havets overflade. Nyd udsigten over den fantastiske skyline, et utal af spændende seværdigheder og mere end 200 parker. 

Cheyenne, Wyoming

Første stop på turen er den mindre hovedstad i staten Wyoming. Her er der rig mulighed for at opleve den ægte stemning af det vilde vesten med countrymusik, hestevogne og ranches. Du kan også tage på museum og lære mere om Nordamerikas historie, og husk at se efter cowboystøvle-statuer, når du går gennem gaderne.

Wind Cave National Park, South Dakota 

Godt gemt væk under de uendelige græsmarker og eventyrlige skove ligger en ældgammel grotte, som tiltrækker nysgerrige sjæle fra nær og fjern. Grotten er den første af sin slags i hele verden, som blev udnævnt til fredet nationalpark i 1907. Her finder du sjældne forstenede formationer, som er et must see! 

Mount Rushmore og Crazy Horse Memorial, 

South Dakota

Sæt kurs mod en af de mest berømte seværdigheder på dit road trip: Mount Rushmore, som huser de udhuggede skulpturere af de fire tidligere præsidenter Washington, Jefferson, Roosevelt og Lincoln. Glem ikke en tur forbi den enorme 'Crazy Horse Memorial', som har været under opførelse siden 1948.

Devils Tower, Wyoming

Efter en afstikker til South Dakota er det tid til at opleve det fantastiske naturfænomen Devils Tower, som er en vulkansk formation midt på prærien. Omgivelserne indbyder til hiking, trekking og guidede ture. Hvis du har mod på det, er det også muligt at at bestige Devils Tower. 

Cody, Wyoming

Næste stop på ruten er den lille cowboylandsby Cody, som blev grundlagt i 1896 af den berømte bisonjæger Colonel "Buffalo Bill" Cody. Byen har gode restauranter, flere kunstgallerier og shopping. I området er der masser af aktiviteter som klatring, mountainbiking, kajakroning, flyvefiskeri, ridning og riverrafting.

Yellowstone National Park, Wyoming

Et af højdepunkterne på dit roap trip er uden tvivl verdens ældste nationalpark, Yellowstone. Her er boblende vulkaner, varme kilder og sjældne gejsere - foruden bjerge, skove, floder og vilde dyr. Hvis du er heldig, ser du måske en bjørn, en ulv eller en bisonokse!

Grand Teton National Park, Wyoming

Indånd duften af frisk bjergluft og fyrretræer, når du træder ind i denne uberørte nationalpark. Udforsk over 300 kilometer bjergstier og vandreruter, tag på sejltur langs den 1735 kilometer lange 'Snake River', eller slap helt af og nyd stilheden i det fredfyldte landskab. 

Wind River Indian Reservation, Wyoming

Er du på jagt efter følelsen af at være langt ude i ødemarken, er Wind River stedet! Det enorme reservat er hjemsted for de indianske stammer Eastern Shoshone og Northern Arapaho, og det imponerende landskab består af vildtvoksende enge og nogle af de mest uberørte bjergtinder.

Fort Collins, Colorado

Selv om dit road trip snart er ved vejs ende, må du ikke gå glip af landsbyen Fort Collins. Tag en pause fra de lange strækninger og oplev den gamle bydel med boghandlere, kunstgallerier og lokale madsteder. Byen er særligt kendt for dens bryggerier, og flere af stederne har gratis rundture og smagsprøver.

Denver, Colorado

Det er blevet tid til at strække benene efter de mange tilbagelagte kilometer. Denver byder dig velkommen tilbage med kunst, kultur og kokkerier og masser af actionprægede aktiviteter i nærheden - men måske har du i virkeligheden mest brug for at slappe lidt af efter et uforglemmeligt roadtrip fuld af oplevelser.

Samlet distance: 2500 kilometer

Billeje hvis du er under 25?

Billeje hvis du er under 25?
For rejsende op til 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo. Når du lejer din bil i USA og Canada hos os, betaler du ikke ekstratillægget for at være under 25, ligesom du har alle forsikringer inkluderet i billejen.
Skriv til en rejsekonsulent Søg og book

 

 

Road trip i USA?
Skriv til os
Kontakt