Road trip i Florida

Road trip i Florida med KILROY
Hvad siger du til et road trip gennem solrige Florida?

USAs Sunshine State, Florida, byder på kridhvide strande, forlystelsesparker, smukke nationalparker og fede Miami. Pak din solcreme, badebukser og kørekort og tag på road trip rundt i Florida.

Rejserute:

Miami – Key West - Everglades National Park – Napels – Tampa/Clearwater – Orlando – Fort Lauderdale - Miami

Anbefalet varighed: 1-3 uger

Fotogalleri: Florida

1. Miami

Turen starter i Miami! I Miami er der en masse spændende ting at udforske, så lej en cykel og spænd hjelmen! Nogle af højdepunkterne inkluderer gadekunsten i Wynwood og South Beach. Når du er klar til at forlade Miami, kan du afhente din campervan eller lejebil og køre af sted. Road trip, here we come!

2. Key West

Nu er tiden inde til at udforske Floridas øer. Hele 42 broer knytter Florida Keys sammen, og med en vanvittig flot udsigt over Atlanterhavet og Mexicos golf er dette en virkelig fantastisk køretur. Mod slutningen af Highway 1 ligger Key West, stedet med smukke solnedgange, lange dage på stranden og fester hver aften! You'll love it!

3. Everglades National Park

Everglades National Park er den største nationalpark med subtropisk klima i USA. Naturen og dyrelivet er unikt: du finder alt fra små farverige frøer til flamingoer, krokodiller og store alligatorer. Udforsk Everglades til fods, eller endnu bedre, tag på sumpbådtur.

4. Napels

Naples, også kendt som millionærbyen, har størstedelen af USAs millionæer. Her findes der med andre ord mange kæmpe biler og luksus villaer. Byen er også et hot spot for strandløver og i den gamle del af Naples kan du besøge en række kunstgallerier og små charmerende butikker.

5. Tampa og Clearwater

Tampa ligger i Tampa Bay og er en havneby med meget historie. Tampa kan også byde på et spændende udeliv og et varieret kulturtilbud. Du skal også en tur indenom Clearwater og besøge en af de mange festivaler som arrangeres her fx jordbærfestivalen eller The Hispanic Heritage Festival.

6. Orlando

Orlando, byen med alle forlystelsesparkerne! Disney World, Universal Studios og Kennedy Space Centre er alle et besøg værd. Har du derudover lyst til en anderledes og unik oplevelse kan du ta en tur til den usædvanlige temapark Holy Land.

7. Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er kendt for strande, kunst, kultur, cruiseskibe og store events. Tag på shopping på Las Olas Boulevard, tag på en bådtur, eller gå tur langs havnen hvor de flotte yachtes ligger på rad og række.

8. Miami

Ruten ender hvor den så flot startede, så nu kan du nå alt det du ikke nåede til at starte med. Så check det lækre Art Deco-distrikt ud ved South Beach og besøg The Venetian Pool, et svømmebassin udover det sædvanlige med koraller og undersøiske huler.

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er under 25 år kan KILROY tilbyde særlige lejeaftaler med Alamo. Ofte er der stramme regler for billeje hvis man er ung, men ikke med KILROY. Du betaler ikke ekstra gebyr for at "være ung lejer", og alle forsikringer er inkluderet.
Læs mere Kontakt KILROY

 

Hvornår kan man leje bil i USA?

Hvornår kan man leje bil i USA?
Den normale aldersgrænse for at leje bil i USA er 25 år, men KILROY har specialaftaler der gør det muligt at leje bil fra du er 18 (i nogle stater) eller 20 i andre stater. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at høre om dine muligheder.
Kontakt os
Vil du på road trip i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt