Road trip på Hawaii

Road trip på Hawaii
Aloha! Der venter dig et fedt road trip-eventyr på den tropiske hawaiianske ø, Oahu. Her kan du kaste dig ud i de perfekte surferbølger, opleve fantastiske udkigsposter, besøge lokale landsbyer, tage på opdagelse i et ekstraordinært naturliv, nyde hawaiianske delikatesser og se historiske monumenter. Spænd sikkerhedsbæltet, og tag på dette 1-uges road trip. Vi skal nok sørge for, at du får set det hele!

Du vil gerne opleve det allerbedste af Hawaii, siger du? Bare rolig, vi er der for dig! Tjek denne en-uges road trop ud, hvor du med garanti vi se det bedste af Hawaii-øen, Oahu. Dette road trip er ikke specielt langt - faktisk er det blot 175 kilometers kørsel. Oahu er en lille ø, ved du nok. Men hvis du gerne vil opleve det hele uden at stresse, som man traditionelt gør det på Hawaii, så er 1 uge perfekt for dette road trip.

Usa Hawaii Map

Ruteforslag til road trip på Oahu

Honolulu - Koko Head - Waimanalo Bay - Kailua - Valley of the Temples - Windward Coastline of Oahu - Waimea Bay and Valley - Haleiwa - Plains of Oahu - Honolulu

Billeder fra dette road trip:

Honolulu
Du starter eventyret i Hawaiis hovedstad, Honolulu. Lej et surfbræt, og fang de perfekte surferbølger på Waikiki Beach, eller tag på en vandretur i Ala Moana Park mellem Waikiki Beach og centrum af Honolulu. Bishop Museum & Planetarium samt Iolani Palace er også værd at besøge. Og måske vigtigst af alt, så må du ikke misse den smukke vulkan, Diamond Head, hvorfra du kan få en helt forrygende udsigt over Honolulu.

Koko Head

En kort køretur sydøst fra Honolulu finder du Koko Head. Udfordr dig selv, og bestig de mere end 1000 trappetrin, der er til toppen af ad Koko Head Crater. Præmien? En udsigt så smuk, at du glemmer, at du nærmest ikke kunne trække vejret på vej herop.

Waimanalo Bay

Er du klar til en af dine vildeste strandture ever? Waimanalo Bay er seriøst en af de smukkeste strande, du overhovedet kan forestille dig. Vandet er krystalklart og sandet på stranden er hvidt som sne. Husk en opladt telefon, så du kan imponere vennerne på Instagram.

Kailua

Ud over også at have lækre strande, er Kailua kendt for det populære Kailua Farmer's Market, hvor du kan købe lækre lokale specialiteter. Hvis du i øvrigt er den aktive type, anbefaler vi dig at tage et hike på Maunawili Falls Trail. Husk ordentligt fodtøj, da der kan blive pænt mudret på turen.

Valley of the Temples

Beliggende i en naturskøn dal for foden af Ko'olau-bjergene, finder du den smukke kirkegård, Valley of the Temples. Landskabet her er helt forrygende, og floraen i området er utrolig rigt. Besøg i øvrigt kopien af det japanske Byodo-In buddhisttempel. 

Windward coast hiking trails

Stop langs the Windward Coast, der tilbyder masser af fede hikingruter. Især udsigten fra udkigsposten ved Nuuano Pali er ekstremt smuk. Vandreruterne Nakoa Trail i Kahana Valley State Park samt Makua Ridge Trail er også værd at besøge. 

Waimea Bay and Valley

På den nordlige del af Oahus kyst, kan du tage en slapper i Waimea Bay. Det er et af Hawaiis mest berømte surfspots - især om vinteren, hvor bølgerne giver de lokale surfere kamp til stregen. Hvis du besøger Waimea Bay om sommeren, bør du tage en tur i den botaniske have, Waimea Valley. Du kan også tage ud og snorkle i Shark's Cove, hvis du er mere til livet under havets overflade.

Haleiwa

Nu da dit road trip har ført dig til Haleiwa, er det igen obligatorisk at tage ud og surfe. Ehukai Beach, der ligger lige om hjørnet, er en del af den længste strækning, hvor det er muligt at surfe. Hvis bølgerne bliver for vilde, kan du overveje at padle ind under den berømte Haleiwa Bridge, eller nyde solnedgangen på Alii Beach Park.

Plains of Oahu

I hjertet af Oahu finder du en masse forskellige aktiviteter, der afveksler lidt fra de mange surfstrande. Tjek bl.a. Dole Plantation, der er en gigantisk frugtfarm der består af 8 forskellige haver, der producerer alt fra eksotisk frugt til kaffe. Du kan også tage på shoppingtur i en af de store shoppingcentre eller tage en vandretur i en af de små hawaiianske landsbyer i området.

Honolulu

Nu er du tilbage, hvor dit road trip startede. På vejen fra hjertet af Oahu må du ikke glemme at stoppe ved den legendariske Pearl Harbor. Efter en uge på farten fortjener du desuden at læne dig tilbage, nyde en Blue Hawaiian og bare nyde, at tiden nærmest står stille på Hawaii. Aahhh... Og så skal du ud og surfe igen!

Samlet længde: 175 km

Billeje hvis du er under 25?

Billeje hvis du er under 25?
For rejsende op til 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo. Når du lejer din bil i USA og Canada hos os, betaler du ikke ekstratillægget for at være under 25, ligesom du har alle forsikringer inkluderet i billejen.
Skriv til en rejsekonsulent Søg og book

 

Kort: Dit Hawaii road trip

 

Skal du på road trip på Hawaii?
Skriv til os
Kontakt