Road trip på Highway 1

road trip på Highway 1 - bixy bridge
Et road trip bliver ikke bedre end dette! 800 km langs kysten af Californien, pakket med en god blanding af storbyer og storslået natur. På et road trip langs US Highway 1 venter højdepunkter som San Francisco, Santa Cruz, Big Sur og Los Angeles.

Highway 1 - også kendt som Pacific Coast Highway - er flere gange kåret som verdens bedste road trip rute, og det er ikke uden grund! Så hop i bilen og cruise under solen med Beach Boys for fuld skrue på radioen.

Road trip ruteforslag:
San Francisco - Santa Cruz - Monterey - Big Sur - San Simeon - Santa Barbara - Los Angeles

Anbefalet varighed: 2-3 uger

Fotogalleri: Highway 1

1. San Francisco

Start turen i smukke San Francisco, hvor hippier og finansmænd bor side om side. Byen er fuld af modsætninger, farverige personligheder, kultur, fede restauranter og hyggelige nabolag - her findes både et financial district, hippie-town, China Town og Japan Town! Alcatraz er også et besøg værd før du hopper i bilen og starter dit road trip.

2. Santa Cruz

Santa Cruz betegnes ofte som en af USA's surfhovedstader, så hop ned til stranden og test bølgerne af! Tjek også stedet de lokale omtaler som "the mystery spot", hvor tyngdekraften ikke ser ud til at fungere helt som den skal... Det lokale board walk er desuden fyldt med stemning, udsøgte seafood restauranter og lyden af snorkende søløver!

3. Monterey Bay

Monterey Bay Aquarium er en af de store attraktioner i området, men vil du hellere se sølover og oddere boltre sig i det fri, skal du tage forbi Fisherman's Wharf, hvor de ofte slikker sol på sten og træbrædder omkring havnen. Er du glad for vin er det værd at besøge en af Californiens mange vingårde.

4. Big Sur

Big Sur State Park er en ægte road trip attraktion. Den snørklede vej gennem parken snor sig langs de dramatiske kystlandskaber præget af smukke strande, søløver, søelefanter og et af områdets mest ikoniske vandfald - McWay Falls. Så oplad kameraet og find solcremen frem!

5. San Simeon

Der er to ting du SKAL gøre når du er i dette område! Det ene er at udforske det ekstravagante Hearst Castle og det andet er at tage til San Luis Obispo og leje en dune buggy! Fræs afsted på stranden og lad adrenalinen koge!

6. Santa Barbara

Santa Barbara er også kendt som den amerikanske «Riviera». Her kan du drage på hvalsafari, tage forbi det ugentlige kunst- og håndværksmarked eller på ølsmagning på de mange lokale mikrobryggerier. Husk også at tage et smut forbi stranden, hvor du kan leje en kajak eller et surfboard og hoppe i bølgerne.

7. Los Angeles

Afslut dit road trip med kendisspotting i Hollywood, et besøg til Universal Studios, og lidt velfortjent afslapning på stranden i Santa Monica. Glem ikke det obligatoriske selfie foran Hollywood-skiltet før rejsen går hjemad!

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er under 25 år kan KILROY tilbyde særlige lejeaftaler med Alamo. Ofte er der stramme regler for billeje hvis man er ung, men ikke med KILROY. Du betaler ikke ekstra gebyr for at "være ung lejer", og alle forsikringer er inkluderet.
Læs mere Kontakt KILROY

Hvor gammel skal man være for at leje bil?

Hvor gammel skal man være for at leje bil?
Den normale aldersgrænse for at leje bil i USA er 25 år, men KILROY har specialaftaler der gør det muligt at leje bil fra du er 18 (i nogle stater) eller 20 i andre stater. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at høre om dine muligheder.
Kontakt os
Vil du på road trip i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt