Road trip fra kyst til kyst

Road trip i USA Kyst til kyst
Dette er et road trip med stor R. Rejs fra den ene kyst af USA til den anden og kør på langs af det amerikanske kontinent, fra New York til Los Angeles!

Ruten inkluderer store byer og kendte turistattraktioner som Washington DC, Nashville, Grand Canyon og Las Vegas, men husk også at afsætte tid til at stoppe i de mange små og hyggelige landsbyer undervejs. Vi har alle set amerikanske filme og tv-serier med hillbillies iklædt i selebukser som tygger strå, og nu har du chancen for at møde disse stereotyper selv. Stop i en hvilken som helst ‘small town’ og få en snak med den gæstfrie lokalbefolkning.

Road trip ruteforslag:

New York - Washington D.C. - Knoxville - Nashville - Memphis - Oklahoma city - Amarillo - Roswell/ Santa Fe - Grand Canyon - Las Vegas - Death Valley - Los Angeles

Anbefalet varighed: 1-3 måneder

Fotogalleri: Kyst til kyst

1. New York City, New York

Start dit USA-eventyr i “The city that never sleeps”! Sightseeing, shopping, Frihedsgudinden, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gademusikanter på Times Square, donut-spisende politimænd og gøglere i Central Park. New York byder på masser af sights og oplevelser, så husk at sætte tid nok af til at udforske byen før du henter lejebilen og kører afsted.

2. Washington D.C.

Washington DC er langt mere end bare Det hvide hus og historiske monumenter. Nationens hovedstad huser også nogle af USA's bedste museer - med fri éntre! Besøger du byen i den rette sæson, skal du huske at opleve en ishockeykamp med Washington Capitals på stadion eller sammen med lokale fans på en af Washingtons mange sportsbarer.

3. Knoxville, Tennessee

Kontrasten er stor mellem de businessklædte mænd og kvinder i Washington og den folkelige stemning i Knoxville. Udforsk Jackass-legenden Johnny Knoxvilles hjemby og nyd den behagelige atmosfære på torvet ved Gay Street.

4. Nashville, Tennessee

The home of country music! Nashville bugner af countrymusikere med cowboyhatte og boots, og her er du sikret en hjemlig velkomst. Gå ikke glip af dans på bordene, øl-mugs serveret med sugerør og diskussioner om hvilken sang som skal spilles på en af byens mange honky tonk-barer.

5. Memphis, Tennessee

Memphis er kendt for sin udsøgte stegte catfish (malle), men er nok bedst kendt for at huse hjemmet til kongen, nemlig Graceland, Elvis' private residens, som er et must at besøge hvad end du er fan eller ej. Elvis-imitatorer fra hele verden valfarter her til og er en attraktion i sig selv.

6. Oklahoma City, Oklahoma

Enter the mother road! Et road trip i USA er ikke komplet uden at Route 66. Oklahoma huser nogle af de mest kørbare strækninger af ruten og herfra får du med garanti følge af Route 66-entusiaster. Stop ved Route 66 Vintage Iron Motorcycle Museum og the National Cowboy & Western Heritage Museum.

7. Amarillo, Texas

Howdy y’all! Alt er større i Amerika og ingen steder er dette mere sandt end i Texas. Test dit maveskinds strækevne på Big Texan Steak Ranch, – klarer du at spise en 2 kg steak på under en time får du den gratis. For en autentisk cowboy oplevelse; smut forbi Amarillo Livestock Auction, her kan du møde ægte cowboys.

8. Roswell/ Santa Fe, New Mexico

Etter ‘The Roswell UFO incident’ i 1947 er denne søvnige sydstatsby blevet verdenskendt. Men hvad skete der egengtligt? Var det aliens eller kun en vejrballon? Slå et smut forbi Roswell og bedøm selv. Efterfølgende kan du slappe af i en af New Mexicos mange varme kilder eller tage turen forbi en af USA's ældste byer - smukke Santa Fe.

9. Grand Canyon, Arizona

Med sit fantastiske og enestående landskab er den 1.00 m dybe Grand Canyon et ægte naturvidunder. Ikke bare er omgivelsene smukke, men stedet indeholder også en spændende kulturhistorie, så det er absolut værd at tage denne lille afstikker fra Flagstaff.

10. Las Vegas, Nevada

Viva Las Vegas! Du har måske haft sangen på hjernen siden Graceland, men nu er tiden endelig inde til at opleve dette cirkus af en by. Vi kan ikke love at din aften ender som for gutterne i Hangover-filmen, men det er tid til gambling, natklubber og spektakulære shows som Cirque du Soleil eller Chippendales.

11. Death Valley, California

Turn up the heat ('n the beat) og besøg en af klodens varmeste steder! Death Valley er virkelig en unik oplevelse som næsten ikke kan beskrives, du bør opleve det på egen krop. Få forklaringen bag stednavnet Devil's Golf Course og besøg den lavtliggende saltslette Badwater Basin.

12. Los Angeles, California

Afslut dit road trip med kendisspotting i Hollywood, et besøg til Universal Studios, og lidt velfortjent afslapning på stranden i Santa Monica. Glem ikke det obligatoriske selfie foran Hollywood-skiltet før rejsen går hjemad!

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er under 25 år kan KILROY tilbyde særlige lejeaftaler med Alamo. Ofte er der stramme regler for billeje hvis man er ung, men ikke med KILROY. Du betaler ikke ekstra gebyr for at "være ung lejer", og alle forsikringer er inkluderet.
Læs mere Kontakt KILROY

Hvor gammel skal man være for at leje bil?

Hvor gammel skal man være for at leje bil?
Den normale aldersgrænse for at leje bil i USA er 25 år, men KILROY har specialaftaler der gør det muligt at leje bil fra du er 18 (i nogle stater) eller 20 i andre stater. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at høre om dine muligheder.
Kontakt os
Vil du på road trip i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt