Road trip på den amerikanske østkyst

Road trip fra New York - Road trip på den amerikanske østkyst
Oplev USA's smukke østkyst. På denne road trip har du masser af tid til at opleve nogle af de vigtigste byer på østkysten: New York, Boston og Washington. Når du kører mod syd, har du også mulighed for at se kysten og de berømte Great Smokey Mountains undervejs. Varighed: 3-5 uger

Ruteforslag:

New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah National Park - Blue Ridge Parkway - Great Smoky Mountains National Park - Virginia Beach/ Norfolk - Washington - New York

Til dette road trip anbefaler vi en varighed på cirka: 3-6 uger

Vidste du at du kan leje bil i New York allerede fra du er 18 år? Det kan du. Kontakt vores rejsekonsulent hvis du vil høre om dine muligheder for at leje bil i New York.

Fotogalleri: Østkysten

1. New York

Start dit USA eventyr i “the city that never sleeps”. Sightseeing, shopping, Frihedsgudinden, Brooklyn, Harlem, Wall Street, gademusikanter på Times Square, doughnut-spisende politimænd og gøglere i Central Park. New York har masser at byde på, så du skal huske at afsætte nok tid i denne fantastiske storby (vi synes ikke at 2-3 dage er nok). Når du har udforsket New York kan du hente din bil og starte dit road trip (i New York kan du leje bil fra du er 18 år).

2. Niagara Falls

Verdensberømte Niagara Falls på grænsen mellem USA og Canada er virkelig en oplevelse af den unikke slags. Se Niagara Falls gratis fra afstand, eller tag en poncho på og tag ud på «Maid of the Mist» for at opleve vandfaldende helt tæt på.

3. Pittsburgh

Pittsburgh er gået hen og blevet en af de bedste sportsbyer i USA. Der er med andre ord rigtig gode anledninger til at få en ægte amerikansk sportsoplevelse i Pittsburgh. Fx. kan du se amerikansk fodbold eller en baseballkamp. Du kan også tage på tur med den nærmest vertikale Duquesne Incline-jernbanelinjen inden du rejser videre. 

4. Shenandoah National Park (Skyline drive)

Denne naturskønne kørerute tager dig gennem hele Shenandoah National Park, så her gælder det om at have opladt kameraaet! Turen er særligt populær om efteråret da naturen er ubeskriveligt smukt klædt på på denne årstid. Tag en afstikker og tilbring et par nætter i vildmarken.

5. Blue Ridge Parkway

Fra en naturskøn rute til den næste. Blue Ridge Parkway er spækket med imponerende udsigtsposter og her er mulighed for at få mange friluftaktiviteter hvad enten du vil lege cowboy og ride rundt eller tage på en rolig fisketur for at fange din egen aftensmad. 

6. Great Smoky Mountains National Park

Dette er virkelig heaven for mennesker der elsker udelivet. Det smukke landskab udkonkurreres af det spændende dyreliv som inkluderer: store hjorte, vaskebjørne, vilde kalkuner og wapitier (nordamerikansk kronhjort). Vær opmærksom på de sorte bjørne og tjek de gamle bygninger i Cades Cove.

7. Virginia Beach/ Norfolk

Disse to byer ligger så tæt at du kan besøge dem på samme tur. Virginia Beach er en af verdens længste badestrande og du skal bare hoppe i det lækre Atlanterhav. Norfolk huser verdens største marinebase og har et massivt krigsskibsmuseum som er værd at besøge.

8. Washington

Washington DC er langt mere end Det Hvide Hus og historiske monumenter. Nationens hovedstad huser nogle af USAs aller bedste museumer –og endda med fri entré! Hvis du er her i vintersæsonen skal du også se en ishockeykamp med Washington Capitals.

9. New York

Nu er det snart tid til at rejse hjem igen, så nu skal du få lavet den sidste shopping hvad enten du vil shoppe second hand i East Village eller brand new på Fifth Avenue.  Du kan jo passende afslutte din rejse med en helikoptertur over New York inden du rejser hjem.

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?

Kan jeg leje bil hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er under 25 år kan KILROY tilbyde særlige lejeaftaler med Alamo. Ofte er der stramme regler for billeje hvis man er ung, men ikke med KILROY. Du betaler ikke ekstra gebyr for at "være ung lejer", og alle forsikringer er inkluderet.
Læs mere Kontakt KILROY

Hvornår kan man leje bil i USA?

Hvornår kan man leje bil i USA?
Den normale aldersgrænse for at leje bil i USA er 25 år, men KILROY har specialaftaler der gør det muligt at leje bil fra du er 18 (i nogle stater) eller 20 i andre stater. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at høre om dine muligheder.
Kontakt os
Vil du på road trip i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt