Road trip USA: Sydstaterne

Countrymusik, barbecue parties i verdensklasse, broget historie, vilde cowboys og selveste Elvis! Sydstaterne er noget ganske særligt og adskiller sig markant fra andre stater i USA. Har du en hemmelig drøm om at møde en ægte cowboy? Der findes flere af slagsen på dit road trip gennem Georgia, Alabama, Louisiana og Tennessee!

Varighed: 2-3 uger
Land: USA

Hvad enten du er musik-, natur- eller historiefan, vil du finde alt hvad hjertet begærer i Sydstaterne. Vi taler om hjemstavnen for blandt andet Elvis Presley, Hank Williams, Robert Johnson, Dolly Parton og Otis Redding. Et road trip gennem dette storslåede område vil også føre dig til de historiske levn fra den amerikanske borgerkrig, hvor de civile kæmpede for deres rettigheder. 

Usa Southern States Map

Road trip ruteforslag

Atlanta - Montgomery - Mobile - New Orleans - Jackson - Memphis - Grat Smoky Mountains National Park - Atlanta

Billeder fra road trip i Sydstaterne

Atlanta, Georgia
Hent din lejebil i den pulserende og hurtigt voksende storby Atlanta, hvor det mest populære gadenavn er 'Peachtree', som pryder hele 71 gader. I øvrigt er Atlanta hjemsted for den verdenskendte tv-station CNN samt Coca Cola-kompagniet. 

Montgomery, Alabama

Sweet home Alabama! Montgomery er et sted, hvor historien har sat sine tydelige spor. Byen spillede en særdeles vigtig rolle for borgerrettighedsbevægelsen, hvor anholdelsen af aktivisten Rosa Parks gik over i historien, da hun nægtede at rejse sig for en hvid person i bussen. Martin Luther King har desuden ledt flere fredelige demonstrationer i gaderne.

Mobile, Alabama

Mardi Gras, som måske er bedre kendt som Fat Tuesday, opstod i Mobile helt tilbage i 1703. Meget få amerikanske byer har lige så meget historie, charme og sjæl som Mobile. Lad dig imponere over fantastiske museer, moderne arkitektur og et delikat udvalg af seafood. 

New Orleans, Louisiana

New Orleans er en helt igennem crazy blanding af blues, jazz, voodoo og selvfølgelig Mardi Gras! Tag på en legendarisk pubcrawl i det charmerende franske kvarter, sving skørterne på Bourbon Street og nyd fantastisk mad i de forskellige bydele.

Jackson, Mississippi

Nogen kender denne skønne by fra filmen "The Help", og andre for den blomstrende musikscene, som er et spændende mix af alle genrer fra heavy metal til indierock og bluegrass. Gå ikke glip af en lokal koncert og husk at smut forbi en diner og smag en klassisk fersken-pie med is.

Memphis, Tennessee

Elvis Presley og Graceland - behøver vi at sige mere? Memphis kaldes hovedstaden af barbecue i USA, og de små 'rib joints' serverer det mest smagfulde svinekød, du nogensinde har fået. God mad og rockmusik - dét er den bedste kombination! 

Nashville, Tennessee

Der er altid mindst et sted i byen, der spiller livemusik på alle tider af døgnet. Nyd de rytmiske toner af honky-tonk bands, der jammer på baren Tootsie’s Orchid Lounge, sangskrivere med guitar på hjørnet af Bluebird Café og country-legender på Grand Ole Opry. Overrask dig selv med nye musikoplevelser!

Great Smoky Mountains National Park

Gem noget af det bedste til sidst. Smoky Mountain National Park er verdenskendt for sin smukke diversitet i natur- og dyreliv, enorme bjerge og den ældgamle Appalachian-kultur. Bare kom af sted og udforsk det enorme område. 

Samlet distance: 2600 kilometer 

Billeje hvis du er under 25?

Billeje hvis du er under 25?
For rejsende op til 25 år, tilbyder KILROY specielle aftaler gennem Alamo. Når du lejer din bil i USA og Canada hos os, betaler du ikke ekstratillægget for at være under 25, ligesom du har alle forsikringer inkluderet i billejen.
Skriv til en rejsekonsulent Søg og book

 

Map: Your Southern States road trip 

 

Road trip i USA?
Skriv til os
Kontakt