Togpas i Japan

Togpas i Japan - Japan Rail Pass
Fra DKK 2.003,- fra 7 dage
Hvis du planlægger at rejse gennem Japan på egen hånd, anbefaler vi et Japan Rail Pass. Togpasset giver dig mulighed for at rejse gennem Japan med den bedste komfort og fleksibilitet. Togpasset kan kun købes udenfor Japan, så husk at købe det inden du rejser. Passet er gældende til både tog-, båd- og busrejser i Japan.

Med et Japan Rail Pass i lommen kan du udforske Japan på 7, 14 eller 21 dage. Udover adgang til de ultra moderne og hurtige togruter, får du også adgang til båd- og bustransport i Japan. Det er en ideel måde hvorpå du let, hurtigt og komfortabelt kan rejse rundt i Japan.

Hvis du rejser med et Japan Rail Pass slipper du samtidig helt for at skulle købe tog- og busbilletter enkeltvis

Offentlig transport i Japan

Japan er de hurtige toges land! En vaske ægte "togkultur" er skabt på baggrund af de mange indbyggere der dagligt let, hurtigt og komfortabelt skal transportere sig fra storby til storby og hjem igen. Tog og busser kører hurtigt og ofte, og udgør et af de bedst organiserede offentlige transportsystemer du nogensinde har set.

Japan Rail Pass - kun gyldigt ved køb udenfor Japan

Et Japan Rail Pass er gyldigt som "grønt" eller "rødt", også kendt som "almindelig/komfortabel/2.klasse" og "mere komfortabelt/1. klasse". Bemærk at du ikke kan købe dit Japan Rail Pass når du først er ankommet til Japan. Du skal have købt passet inden afrejse fra Danmark eftersom togpasset kun er gyldigt for internationale rejsende.

Aktivering og sædereservation

Når du købet et Japan Rail Pass i Danmark skal det aktiveres indenfor 3 måneder. I Japan skal du bytte din voucher til det gyldige togpas og aktivere det på en togstation inden du påbegynder din rejse rundt i Japan på 7, 14 eller 21 dage. Sædereservation anbefales og koster ikke ekstra for togpas holdere. På siden www.hyperdia.com finder du tidstabeller for det meste af Japans transportsystem og kan foretage reservation.

Japan består af fire hovedøer som alle kan besøges med dit grønne eller røde Japan Rail Pass. Du kan fx starte din rejse i hippe Osaka, sove i et tempel i Koyasan, slappe af på stranden i Shimoda, tage toget til traditionelle Takayama og afslutte din rejse med shopping, sushi og karaoke i Tokyo.

Hvordan booker jeg et Japan Rail Pass?

Som beskrevet ovenfor kan du kun købe dit Japan Rail Pass udenfor Japan. Du kan købe det gennem din rejsekonsulent hos KILROY eller online. 

Du er altid velkommen til at kontakte en rejsekonsulent hvis du har spørgsmål om at rejse rundt i Japan.

Video og billeder fra togrejsen i Japan:

 

Kontakt