Den Transsibiriske Jernbane

Oplev den originale togrejse og ruten fra Moskva til Vladivostok og tilbagelæg næsten 1/4 af Jordens omkreds! Rejs med de lokale, og som de lokale, mens du nyder den bjergtagende udsigt på tværs af dette smukke kontinent. Vælg også Den Transsibiriske Jernbane og rejsen hele vejen til Beijing.

Den Transsibiriske jernbanerute krydser verdens største land og tilbagelægger næsten 10.000 km. Denne unikke togrejse er et stykke historie og et must på enhver backpackers bucket list!

Den transsibiriske jernbanen med KILROY

Bestiller du din togrejse igennem KILROY kan du vælge at rejse individuelt eller sammen med en mindre gruppe backpackere. Gruppen består typisk af op til 15 personer, som alle er i alderen 15 til 35 år og inkluderet i prisen får du både togbilletter, overnatning, transfer og honchoer!

Se billeder fra Den Transsibiriske Jernbane.

Honcho lyder fedt! – men hvad er det?

En honcho er en lokale guide som møder dig på hvert af togets stop - de fungerer lidt som dine "gode venner" på rejsen med den transsibiriske jernbane. Det vil nemlig ikke være en rejseleder/guide på selve togturen, men en honcho som møder dig på togstationen. En honcho er ikke en almindelig rejseguide, så du vælger selv om du vil opleve stoppet på egen hånd, eller om du vil hægte dig på honchoen og resten af gruppen.

En honcho er en lokal guide, som er opvokset i byen hvor I mødes, og som er stolt over at kunne vise sin hjemby frem. Du ser byen fra et lokalt perspektiv og får indsigt i kulturen og livet omkring dig! Du kommer helt tæt på og møder de lokale ved byens sights, barer og restauranter.

Hvilken rute skal jeg vælge?

Kort over rejseruter med den transsibiriske jernbane 

Bestiller du togrejsen igennem KILROY kan du vælge imellem en række forskellige ruter og stop. Du kan fx vælge at tage den klassiske rejse med den transsibiriske jernbane fra Moskva til Vladivostok, eller du kan hoppe på den transmongolske jernbane som tager dig til Beijing igennem Mongoliet. Du kan også vælge den modsatte rute og rejse fra Kina til Rusland. Vi giver dig desuden mulighed for at vælge antal dage og hvor mange stop du ønsker på rejsen.

Jeg vil gerne af sted med Den Transsibiriske Jernbane!

Drømmer du om at hoppe på det verdensberømte tog, men har spørgsmål der ikke er besvaret her? Du kan altid tage kontakt til en af vores dygtige rejsekonsulenter og vi vil hjælpe dig med at besvare de spørgsmål du måtte have, og hjælpe dig med at sammensætte togturen med din rejse.

Jeg har spørgsmål!
Kontakt en rejsekonsulent

 

Jeg vil gerne vide mere!
Kontakt en rejsekonsulent

 

Billeder fra rejsen med den Transsibiriske Jernbane

Oplev Mongoliets smukke landskaber - Den Transsibiriske Jernbane, Mongoliet

Oplev Gobi ørkenen med Den Transibiriske og Trans-Mongolske Jernbane.

Oplev de lokale gennem rejsen på den transsibiriske jernbane

Besøg Mongoliet og de lokale under din fantastiske togrejse.

Slut eventyret i Beijing og rejsen gennem den kinesiske mur - Transsibiriske Jernbane

Gå på Den Kinesiske Mur i slutningen af din rejse.

Rejser med Den Transsibiriske Jernbane

Kør med Den Transsibiriske og Trans-Mongolske Jernbane.

Den Transsibiriske Jernbane - rejs med Vodkatrain - Backpacking med KILROY

Se det åbne og øde landskab i Rusland, Mongoliet og Kina på din rejse med Jernbanen.

Kort over Den Transsibiriske Jernbane - Backpacking med KILROY

Her ses de forskellige ruter for Den Transsibiriske og Trans-Mongolske Jernbane.

Kontakt KILROY for mere information.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent

Kontakt