Se alle kategorier

Dykning i udlandet

Tag dit dykkercertifikat i udlandet, udvid til Advanced, prøv liveaboard eller prøv fun dive. Du skal gøre dig klar for under havoverfladen venter havets venner og unikke oplevelser. Når du dykker, får du oplevelsen af at være på besøg, og du er gæsten. Se flotte regnbuefisk, koralrev, hvalhajer, delfiner, reef sharks, rokker, blæksprutter og den fascinerende humphead wrasse. Dykning i udlandet er et must og du er inviteret med. 

 • Tag ud at dykke ved Great Barrier Reef
  Tag ud at dykke ved Great Barrier Reef
 • ....Dyk ved gamle vrag på Bali
  ....Dyk ved gamle vrag på Bali
 • ...eller vil du dykke med ham her ved Costa Rica
  ...eller vil du dykke med ham her ved Costa Rica
 • Dykning og hvide sandstrande går hånd i hånd på Bahamas
  Dykning og hvide sandstrande går hånd i hånd på Bahamas

Dykning over hele verden

"Havet er skønt," og KILROY inviterer dig til at dykke i udlandet. Dykning er en fantastisk 'ekstra oplevelse' til din rejse, hvor du besøger en helt anden verden, som skal respekteres, mens du nyder Mother Nature's værk.

De bedste dykkerinstruktører

Når du bestiller et dykkerkursus, hvad enten du er nybegynder eller øvet, garanterer vi, at du får topsikret dykkervejledning af dykkerinstruktører der guider dig hele vejen fra den tidlige introduktion, til du er oppe på land igen. Dykkerinstruktørerne i udlandet er håndplukkede, og tager dig til de bedste dykkerspots i udlandet - du kan godt glæde dig!

Med KILROY kan du tage et dykkercertifikat, tage et udvidet dykkercertifikat eller bare prøve med et enkelt dyk, for at se om det er noget for dig.
Kontakt KILROYs dygtige rejsekonsulenter hvis du har spørgsmål.

Antal dage: {{sliderduration | filterSliderFormat:'til':'dage':'30'}}
Pris: {{sliderprice | filterSliderFormat:'til':'DKK':'10000'}}
Fejl! Beklager, prøv igen senere.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Antal dage: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Favorit

  {{tour.DurationDays}} dage, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Kontakt