Se alle kategorier

Om Explorers' Club

Har du endelig valgt at slå op med din sofa? Måske I allerede har slået op, og du nu er klar til dit næste eventyr? Hvis du nogensinde har drømt om en backpack fuld af fede minder, så er det lige netop her du starter!

Hvad er Explorers' Club?

KILROYs Explorers’ Club rejser er for dig, der drømmer om at opleve verden med andre unge i alderen 18-25 år. Disse grupperejser er skræddersyet så du får alle de fede oplevelser med i bagagen, og vi har taget hånd om alt det praktiske.

I rejser sammen som en gruppe, på 10-20 unge i alderen 18-25, på jeres livs eventyr, og jeres fælles oplevelser styrker dig som individ og jer som gruppe. Vi garanterer at du kommer hjem med erfaringer du kan skrive på dit CV, viden du kan bruge i fremtiden, fede rejseoplevelser som du kan dele ud af og venskaber for livet.

Explorers’ Club er for dig der…

  • Vil rejse med andre unge mellem 18-25 år
  • Drømmer om det ultimative eventyr
  • Vil have en masse fede oplevelser inkluderet i rejsen
  • Vil opleve mest muligt på 3-7 uger
  • Vil udfordres og lære dig selv bedre at kende
  • Vil have udenlandserfaring på dit CV

Hvad er inkluderet?

Hvorfor bekymre dig om transport og overnatning, når du i stedet kan nyde livet, oplevelserne og mærke fællesskabet af at rejse i en gruppe? Explorers' Club grupperejserne inkluderer altid transport på rundrejsen, al overnatning og de fleste måltider. Du får desuden fede oplevelser som fx trekking, storbyer, sprogkurser, strandliv, dykning, surfing, frilligt arbejde og kultur.

Se hver af vores grupperejser for yderligere info omkring inkluderede oplevelser.

Se udvalget af Explorers' Club grupperejser
Se destinationer
Tilmeld dig et kommende Explorers' Club infomøde
Infomøder

 

5 fede grunde til at rejse med Explorers' Club:

1. Du rejser sammen med andre unge
Hvad enten jeres spændende program byder på anstrengende hikes, sightseeing eller hygge på stranden har du altid nogle at dele oplevelserne med. Fællesskab og sammenhold er en vigtig del af rundrejserne med Explorers’ Club. Du rejser altid sammen med en gruppe danske unge mellem 18 og 25 år, og allerede den første uge føler du, at du har fået en flok gode nye venner.

2. Du har altid en hjælpende hånd ved din side
"Kommer vi forbi et sted, hvor jeg kan springe i faldskærm?" 
"Hvor meget giver man typisk i drikkepenge?" 
"Hvor er stranden?"

Spørgsmålene er mange, når man rejser i et nyt land – og derfor er det fedt at have en guide tilknyttet, som kan svare på alle dine spørgsmål undervejs. Når du rejser med Explorers’ Club, har gruppen altid en lokal guide, som kan hjælpe dig i alle døgnets timer.

3. Det praktiske er ordnet på forhånd
Med Explorers' Club er der styr på din overnatning og transport på forhånd. Hvad enten I skal sove på hostel, hotel, teltplads eller under åben himmel har jeres guide en soveplads til dig. Sammen med resten af gruppen bliver I fragtet direkte til jeres spot for natten. På den måde sparer du både tid og slipper for en masse besvær.

4. Du får fede aktiviteter
Med Explorers' Club er der en masse fede aktiviteter inkluderet i rejsen. Du skal ikke bekymre dig om at booke plads på forhånd, da der allerede er reserveret plads til jer på de populære aktiviteter. Hvis du gerne vil opleve mere end der allerede er planlagt, kan guiden altid hjælpe dig med at booke og give dig anbefalinger.

5. Du overnatter nye steder
Når man rejser på egen hånd, er det fristende at slå sig ned på de billigste hostels på hele rejsen, men med Explorers’ Club oplever I jeres destination med forskellige overnatningsmuligheder. På en rejse med Explorers' Club kan man komme ud for at sove på hotel, hostel, sove på en båd og falde i søvn til insekternes summen på teltdugen eller beundre en smuk stjernehimlen, hvis du vil sove i det fri.

Kontakt