Se alle kategorier

Rejs ud som frivillig med Global Contact!

  • Frivilligt arbejde i udlandet i samarbejde med Global Contact
    Frivilligt arbejde i udlandet i samarbejde med Global Contact

Global Contact er Mellemfolkeligt Samvirkes frivilligprogram, som hvert år sender hundredevis af frivillige ud i verden. Rejs ud med Global Contact i dit sabbatår og få en oplevelse for livet!

Læs mere om Global Contacts frivilligprogram eller ring på 77310022

Vælg mellem mange spændende projekter

Du kan vælge mellem mere end 25 lande at arbejde frivilligt i og mange forskellige typer projekter. Mange rejser ud og arbejder med engelskundervisning på en skole eller hjælper til på et børnehjem, men du kan også arbejde med sport og kultur eller lave praktisk arbejde.

>> Se alle arbejdstyper du kan vælge imellem her.

Kom helt tæt på en ny kultur

Når du rejser ud som frivillig, får du meget mere end ”bare” en rejse i dit sabbatår – du kommer helt ind under huden på kulturen og livet i det land, du har valgt at rejse til. De hjemvendte frivillige fortæller ofte at deres største oplevelse har været mødet med deres værtsfamilie, og de venskaber de har fået gennem det frivillige arbejde. Men der er også masser af plads til at rejse rundt og fx tage på safari i en forlænget weekend.

>>Læs de frivilliges egne fortællinger når de blogger hjem om oplevelserne.

Hvorfor rejse med Global Contact?

Det unikke ved Global Contacts frivilligprogram er, at du starter opholdet med 4 ugers højskole ude i verden, fx i Nepal eller Kenya. Her er du sammen med en gruppe af andre unge, der også skal ud og arbejde frivilligt. På højskolen får du en blød landing sammen med de andre. I kommer på masser af udflugter og bliver forberedt på, hvordan det bliver snart at stå på egne ben som frivillig.

>> Tag mig til Global Contacts hjemmeside om frivilligt arbejde

Tidligere frivillige

 

Jonathan Marstrand, frivillig i Uganda
Billede -2

Hvad arbejdede du med?
Jeg arbejdede på et program for gadebørn. Det startede, fordi en lille dreng døde, da han spiste giftigt affald. Projektet var oprindeligt uddeling af mad, men omfatter nu også undervisning. Projektet hjælper 400 børn i alle aldre. Jeg underviste og legede med børn fra 0. – 3. klasse, og i fritiden oplyste jeg om HIV og aids. 

Nina Vergara, frivillig i Filippinerne
Billede -3

Har du et særligt minde fra dit ophold?
Jeg tog børnene med på Jollibee (restaurant), som er alle børns drøm. De havde aldrig været der, og vi havde den sjoveste dag med musik, dans og balloner. Der var spaghetti, fried chicken og is, og bagefter kom en af pigerne hen til mig med sine rester, så kunne hun tage dem med hjem til moren i slummen, for hun skulle også smage - fantastisk!

Vil du vide mere?

Ring til Global Contact på 77310022 eller læs mere på www.globalcontact.dk. På Global Contacts hjemmeside kan du også chatte med medarbejderne på kontoret eller skrive til en tidligere frivillig og stille spørgsmål og få gode råd.

Kontakt