Se alle kategorier

Frivilligt arbejde med natur & miljø

Hvis du er typen der interesserer dig for naturen og miljøet på vores planet, burde du tage del i vores frivillige projekter med natur i udlandet.

På alle frivillige projekter bliver du en del af internationale teams, hvor du desuden har chancen for at arbejde med den lokale befolkning. Tag på frivilligt arbejde med fokus på natur og miljø med KILROY.

 • Frivilligt arbejde i junglen
  Frivilligt arbejde i junglen
 • Arbejd som frivillig på Galapagosøerne
  Arbejd som frivillig på Galapagosøerne
 • Bliv frivillig på projekter i Amazonas
  Bliv frivillig på projekter i Amazonas

Din hjælp som frivillig kan gøre en stor forskel

Ønsker du også at være med til at bevare vores unikke natur og miljø i udlandet og arbejde i regnskove og med truede planter? Så kan vi anbefale et ophold som frivillig på et af de mange spændende natur & miljøprojekter. Du kan bl.a. hjælpe med at udvikle metoder og planer for bevarelse af særligt udsatte områder, hjælpe med bæredygtig opdyrkning og sikre, at miljøerne ikke tager varig skade i populære turistdestinationer.

Projekterne varierer i længde og fokus, men de giver alle en unik oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte projekt og kontakt os, hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål til de enkelte projekter.

 

 

Antal dage: {{sliderduration | filterSliderFormat:'til':'dage':'30'}}
Pris: {{sliderprice | filterSliderFormat:'til':'DKK':'10000'}}
Fejl! Beklager, prøv igen senere.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Antal dage: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Favorit

  {{tour.DurationDays}} dage, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Kontakt