Se alle kategorier

Hvad er frivilligt arbejde med dyr?

 • Frivilligt arbejde i Laos
  Frivilligt arbejde i Laos
 • Frivilligt arbejde med dyr i Sydafrika
  Frivilligt arbejde med dyr i Sydafrika
 • Frivilligt arbejde med elefanter
  Frivilligt arbejde med elefanter
 • Frivilligt arbejde med elefanter
  Frivilligt arbejde med elefanter
 • Frivilligt arbejde med kattedyr i Sydafrika
  Frivilligt arbejde med kattedyr i Sydafrika

Det kan være utroligt givende at arbejde med dyr - og det kan være utrolig svært at vælge dyreart, destination, varighed osv. Her på siden kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gør dig inden du rejser, så du får det bedst mulige ophold! Og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en rejsekonsulent.

Hvilke dyr vil du arbejde med som frivillig?

Banker dit hjerte for de udrydningstruede havskildpadder? De sjove pingviner der ligner små mænd i uniform? Måske er du modig og er ude efter spænding - så skal du prøve at dykke med en af de sjældne hvidhajer - selvfølgelig er du sikkert lukket inde i et bur, men det er stadig en ret vild oplevelse at se et så stort og ikke mindst farligt dyr på helt tæt hold! Det kan også være, at du er til lidt af det hele og vil på opdagelse efter Afrikas "big five": Løve, afrikansk elefant, buffalo, leopard og næsehorn.

På KILROYs frivillige projekter kan du arbejde med de dyr, du normalt kun ser på tv eller i zoologisk have! Det er fantastisk at arbejde med dyr i deres naturlige habitat og i det klima de var skabt til at leve i. Vores projekter spænder fra arbejde med vilde dyr der er skadede eller syge og har brug for rehabilitering før de kan slippes tilbage i det fri, til dyr der er udrydningstruede og har behov for hjælp til at klare sig.

Her kan du udføre frivilligt arbejde med dyr

Du kan komme på projekter der ligger midt i junglen eller lige ved havet. KILROY sender hvert år mange frivillige på projekter der ligger i AfrikaMellemamerika og Asien. Så er spørgsmålet bare: Hvor vil du helst hen?

Hvor længe er man afsted som frivillig?

Vores projekter med dyr varer fra 9 dage og op til 12 uger, hvis der kombineres med rundrejse. De fleste er 14-15 dages varighed.

Det er vigtigt at forstå at frivilligt arbejde er en anden type rejse end en ferierejse. Frivilligt arbejde stiller store krav til dit engagement, da de lokale projekter regner med dig. I KILROY gør vi meget ud af at samstemme forventningerne og lave et godt match mellem de frivillige vi sender ud, og de lokale projekter. Du kan sætte dig mere ind i forventningerne til dig som frivillig i artiklen om frivilligt arbejde.

Hvordan kan KILROY hjælpe mig?

KILROY har den nødvendige viden om de lokale projekter. Vi tager en snak om dine ønsker, og på den måde kan vi sammen sørge for at du bliver placeret på det helt rigtige projekt for dig. Vi klæder dig godt på, så du ved hvad du kan forvente når du ankommer. Derudover hjælper vi med booking af din flybillet, visum ansøgning, og hvad du måtte have af spørgsmål.

Hvilke dyr du kommer til at arbejde med afhænger naturligvis af hvor i verden du rejser til, da dyrene lever i klimaer der er skabt til deres biologi. For at få det optimale ud af dit ophold bør du kombinere den dyreart du brænder for med den destination du helst vil opleve. Du har nemlig også muligheden for at kombinere dit frivillige arbejde med en rundrejse. Vores rejsekonsulenter er eksperter med masser af personlig og faglig erfaring, som de står klar til at dele ud af. Lad os hjælpe dig med at få lige præcis den oplevelse du drømmer aller mest om.

Vil du vide mere?
Kontakt KILROY
Kontakt