Se alle kategorier

Working holiday

 • Working holiday i Canada - Er du klar på arbejde & masser af sne?
  Working holiday i Canada - Er du klar på arbejde & masser af sne?
 • Working holiday i Australien - Kombiner adventure & arbejde Down Under
  Working holiday i Australien - Kombiner adventure & arbejde Down Under
 • Working holiday - Frugtplukkeri er et populært job i Australin & New Zealand
  Working holiday - Frugtplukkeri er et populært job i Australin & New Zealand
 • Working holiday i New Zealand - Vil du udleve din drøm om at blive fårehyrde?
  Working holiday i New Zealand - Vil du udleve din drøm om at blive fårehyrde?
 • Working holiday - Arbejd og stå på ski i Whistler eller Banff?
  Working holiday - Arbejd og stå på ski i Whistler eller Banff?

Tag på Working Holiday i Australien, New Zealand, USA eller Canada. Hvis du er mellem 18 og 30 år kan KILROY hjælpe dig med at opfylde din drøm om at bo og arbejde i Australien og New Zealand. I Canada kan du tage på working holiday helt til du er 35 år, mens arbejdet som camp counselor i USA gælder for 18-27-årige. Rejs og oplev disse fascinerende lande mens du tjener penge!

Kombinationen af arbejde og ferie giver dig en unik oplevelse såvel som en god indsigt i den australske og new zealandske kultur og den lokale befolkning. Du har mulighed for at opleve hvad de gennemsnitlige turist aldrig kommer tæt på!

Er det let at finde et job i udlandet?

Under planlægningen af working holiday vil der højst sandsynligt være en del spørgsmål; Er det let at finde et job? Hvor meget kan jeg forvente at tjene? Hvordan finder jeg et sted at overnatte? Hvordan kombinerer man et almindeligt job med fornøjelse og oplevelser?

Det er ofte intet problem at finde et job - det afhænger i de fleste tilfælde af dine egne krav og forventninger til et job. Du skal ikke forvente at stige nævneværdigt i din akademiske karriere under et working holiday, men hvis du er tilfreds med et job i en restaurant, med rengøring, som picolo eller måske endda et job som guide, dykkerinstruktør eller kvægfarmer, så kan vi garantere dig et succefuldt og oplevelsesrigt ophold, og international erfaring er et boost til dit CV. Intentionen med working holiday er uden tvivl også ferie, men hvor du arbejder og derved finansierer oplevelserne undervejs.

Vil du høre mere om working holiday?
Kontakt KILROY
Kontakt