Se alle kategorier

Working holiday i Australien

 • Working holiday i Australien
  Working holiday i Australien
 • Kombinér både rejser og arbejde på din working holiday i Australien
  Kombinér både rejser og arbejde på din working holiday i Australien
 • Det er populært at arbejde som frugtplukker på en working holiday
  Det er populært at arbejde som frugtplukker på en working holiday

Australien er et paradis for backpackere, da det er nemt at rejse rundt og komme i kontakt med andre rejsende. Hvis du er mellem 18 og 30* år, kan KILROY hjælpe dig med din drøm om at bo og arbejde i Australien.

For mange er det en stor drøm at rejse og arbejde i et andet land i en længere periode, og derfor er et working holiday-visum en perfekt mulighed. På den måde kan du kombinere at tjene penge med det søde rejseliv. 

KILROYS working holiday-pakker sikrer dig den bedste start på din tur til Australien. Du får en nem og forståelig introduktion, så du kan komme godt i gang med dit eventyr down under. Vi er eksperter og sørger for, at du kommer godt i gang med at arbejde!

Working holiday-pakker i Australien

KILROY tilbyder working holiday-pakker, der begynder i følgende byer:

Pakkerne varierer mellem tre og syv nætter, og du bor på moderne hostels med gode faciliteter. De er centralt placeret og har køkken, tv-rum, café, internet, rejseinformation og selvfølgelig en bar, så du kan hænge ud med de andre unge mennesker. 

Pris fra: 1508 DKK
 

Vigtigt at vide om working holiday

 • Du skal befinde dig uden for Australien i ansøgnings- og behandlingsperioden 
 • Du må ikke have haft working holiday-visum før 
 • Du skal være mellem 18 og 30 år, når du ansøger*
 • Der kan ikke ansøges mere end 12 måneder før afrejse
 • Der må ikke medbringes børn på et working holiday visum 
 • Dit ophold må vare op til 12 måneder
 • Så længe dit visum er gyldigt, må du frit rejse ind og ud af Australien
 • Som udgangspunkt kan du arbejde i op til 6 måneder hos den samme arbejdsgiver. Der er dog også mulighed for at arbejde op til 12 måneder med samme arbejdsgiver, forudsat af at du skifter lokation undervejs. Man kan maksimalt arbejde 6 måneder i samme stat for én arbejdsgiver.
 • Du kan studere op til 4 måneder af opholdet 
 • Som working holiday ansat bliver du beskattet 15 procent op til 37.000 AUD. Din arbejdsgiver skal være registreret til at hyre working holiday arbejdskraft - ellers er skatten 32,5 procent
 • Ansøgningsgebyret på et working holiday visum er 440 AUD

Working holiday-pakkerne til Australien er kun gældende i det antal af nætter, som du på forhånd har valgt. Hvis du ønsker ekstra nætter, skal disse bookes seperat som almindelig overnatning. Working holiday-pakkerne gælder ikke over jul og nytår, da der er andre priser i denne periode.

Hvor længe skal jeg arbejde?

Det er individuelt, hvor længe man ønsker at arbejde på sin working holiday, men vi anbefaler, at man sætter minimum fire måneder af til denne del af rejsen. Én måned til den indledende del med CV, jobsøgning og eventuel relokalisering. Derudover anbefaler vi minimum tre måneder til selve arbejdet. 

Hvornår rejser jeg?

Det er helt op til dig! Vi kan hjælpe dig med fleksible flybilletter til din hjemrejse, så du har mulighed for at ændre hjemrejsedato eller -sted, hvis du skulle beslutte dig for blive hængende eller tage hjem før tid. 

Hvilke job kan jeg forvente at få i Australien?

Med et working holiday-visum kan du både få fuldtids- og deltidsstillinger. Der er bedst mulighed for at få et job i servicebranchen som tjener eller bartender, men arbejde på farme er også ekstremt populært i Australien. Husk at medbringe røntgen og helbredsbevis hvis du vil arbejde på et hospital, på en skole eller i en børnehave. Til visse typer jobs er det desuden et krav, at du har et RSA certifikat til udskænkning af alkohol. 

Hvor kan jeg søge efter ledige job i Australien?

I vores working holiday-pakker får du både rådgivning til din jobsøgning og adgang til online jobportaler. 

Er jeg garanteret et job?

Nej, men hvis du er fleksibel i din jobsøgning, er der stor sandsynlighed for, at du får et job. Det er dog godt at vide hjemmefra, at ikke alle kan blive bartendere eller surferinstruktører. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne i det område, du ønsker at bosætte dig.

Gode tips til at få et job i Australien

 • Bestil en Working Holiday-pakke i Brisbane, Sydney, Melbourne eller Cairns: Med lufthavntransfer, hostel, hjælp til taxe file number, bankkonto og CV og et års adgang til jobportaler med personlig vejledning får du en nem start
 • Overvej dine evner hjemmefra. De fleste vil helst være bartender på den smarteste café, men hvad kan du ellers arbejde med? 
 • Få mest mulig joberfaring og opfrisk dit CV. Jo mere, du forbereder dig hjemmefra, jo hurtigere vil du få et arbejde i Australien
 • Tag dine jobsamtaler seriøst. Vær der i god tid, lav research om arbejdspladsen og forbered dig grundigt på at overbevise arbejdsgiveren om, at det er dig, de mangler
 • Prøv noget nyt. Der er masser af muligheder for job, hvis du er villig til at give det en chance 
 • Planlæg din tid. Hvordan vil du fordele arbejde og fritid? Det her er din ultimative Down Under oplevelse - få mest muligt ud af opholdet! 
 • Sørg for at have lidt ekstra penge i sparegrisen. Det er ikke sjovt at ankomme til Australien og stresse med at få et job fra første dag

Hvor meget kan jeg forvente at tjene?

Det er svært på forhånd at sige, hvor meget du kommer til at tjene, men Australien har en række regler og love, der sikrer dig som arbejdstager. Lønnen afhænger af det job, du får. Husk du skal betale skat af alt du tjener, ligesom det er nødvendigt med en australsk bankkonto og tax file number. Med en working holiday-pakke fra KILROY hjælper vi dig med alt det praktiske, så du er klart til at arbejde med det samme!

Hvor kan jeg bo henne?

Det afhænger meget af det job, som du får. Hvis du skal arbejde på en farm, vil du bo dér. Hvis du derimod får job og skal bo i storbyen, er det muligt at lave gode langtidsleje-aftaler med de fleste hostels. 

Frugtplukning i Australien på working holiday

Hvor meget skal jeg spare op?

Når du søger om working holiday-visum til Australien, skal du kunne dokumentere, at du har nok økonomiske midler til at kunne forsørge dig selv under den første del af rejsen. Beløbet varierer meget, så det er en god idé at kontakte en rejsekonsulent. Det kræves desuden, at du enten har en returbillet hjem fra Australien eller har penge nok til at kunne købe en billet hjem efter endt ophold. 

Hvad sker der hvis jeg kommer til skade?

Vi kan ikke anbefale nok, at du har styr på din rejseforsikring, inden du tager af sted. KILROY samarbejder med Europæiske ERV.

Kan jeg studere på et Working Holiday-visum?

Du kan studere i op til fire måneder på et Working Holiday-visum. Visumet er hverken ment eller egnet for dem, som ønsker at studere fuld tid i Australien. Hvis du drømmer om at studere i Australien, kan du læse mere her eller kontakte en studievejleder, der kan hjælpe dig med at opfylde drømmen.

Vil du på working holiday i Australien?
Kontakt KILROY
Kontakt