Botswana

Billige flybilletter til Botswana

Vi anbefaler dig at kontakte vores rejsekonsulenter for priser på din flyrejse til Botswana. Det kan ofte betale sig at være fleksibel med rejsedatoer og samtidig kan vi gennem vores aftaler med de forskellige flyselskaber, undersøge muligheden for stop-over i andre Afrikanske lande på din rejse.

Finder du ikke de billige flybilletter til Botswana som du havde forventet, så prøv at ændre rejsedatoerne. Husk: fredag, lørdag og søndag er ofte de dyreste rejsedage.

Botswana som en del af din rejse Jorden rundt?

Nogle gange har du brug for lidt mere en bare en standard flybillet tur/retur, fx. hvis Botswana skulle være et stop på din backpacker- eller jorden rundt rejse.

I disse tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en KILROY rejsekonsulent, som har viden om de forskellige destinationer og muligheder, når du skal have sammensat en rejserute der passer til dine ønsker og behov.

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg
Contact