Antarktis

Se hoppende og legende pingviner på din rejse til Antarktis
 

Rejser til Antarktis - Is så langt øjet rækker

Verdens 5. største kontinent er endnu uden permanente menneskelige beboere, men rummer en fantastisk rå og unik natur, som intet andet sted på kloden. Book din rejse til Antarktis og oplev hvordan pingviner, sæler og hvaler boltrer sig på dette fascinerende kontinent.

Antarktis er for mange rejsende det sidste kontinent som skal opleves. En rejse til Antarktis er helt unik, og du oplever at komme langt, langt, langt væk fra civilisationen og så tæt på storslået natur og dyreoplevelser, at vi lover dig at du får gåsehud, og kniber dig selv i armen. En rundrejse til Antarktis er simpelthen en investering og en enestående oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget som helst andet på vores jord.

Vi har været der!

KILROY har rejsekonsulenter der har besøgt Antarktis, og de kan derved fortælle dig alt om oplevelser og rejsen til Antarktis. Du er altid velkommen til at kontakte en rejsekonsulent og få hjælp med at designe og skræddersy rejsen til jordens sydligste kontinent. Vi hjælper dig også med at finde de billigste flybilletter til Sydamerika og Antarktis.

Fakta om Antarktis

Antarktis er Jordens sydligste kontinent. Det er beliggende i det antarktiske område på den sydlige halvkugle, næsten udelukkende syd for polarcirklen, og er omgivet af Det Sydlige Ocean. Kontinentet er med sine 14 mio. km2, det femte største kontinent efter Asien, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. Omkring 98% af Antarktis er dækket af is, i gennemsnit på mindst 1,6 km i tykkelse.

Antarktis er desuden et af de koldeste, tørreste og mest blæsende kontinenter på jorden, og har den højeste gennemsnits-højde for alle kontinenterne. Antarktis betragtes som ørken, med en årlig nedbør på kun 200 mm langs kysten og langt mindre inde i landet.

rejse til antarktis

Hvordan rejser man til Antarktis?

I dag tilbydes der flere og flere rejser til dette unikke område, og heraf en stor del er turisme. Turene er dyre, men inkluderer oftest fuld forplejning, overnatninger og transporten fra det sydlige Argentina (Kap Horn) gennem Drake Passage ned til Antarktis. Stort set alle rejser til Antarktis starter og slutter i Ushuaia, Argentina. Du kan derfor passende kombinere din rejse til Antarktis med en rejse til Argentina, og evt. andre lande i Sydamerika. Vi vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte din rejse ud fra dine drømme, ønsker og budget.

Hvordan rejser man rundt på Antarktis?

rejse rundt i antarktis - rejse rundt i sydpolen

KILROY tilbyder en lang række oplevelsesrejser, der indeholder ture til Antarktis. En af belønningerne, ved at rejse hele vejen til Antarktis, er udfordringen ved at passere Drake Passage om bord på båden M/S Expedition, som vil få dig sikkert frem. Undervejs ser du leopardsæler på flydende isflager, enorme pingvinkolonier og ofte får skibet følgeskab af hvaler, albatrosser og andre søfugle - en oplevelse for livet! Du får også mulighed for at gå i land på Antarktis, og stå side om side med pingvinerne. Hvis du er rigtig hardcore, kan du jo tage en svømmetur i det forfriskende hav ligesom vores KILROY kollega på billedet? Gør det mens du kan.

Læs mere om vores rundrejser til Antarktis.

Har du spørgsmål om Antarktis?

Vores rejsekonsulenter vil med glæde hjælpe dig med at svare på spørgsmål om rejsen til Antarktis. Læs mere om turene til Antarktis og tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter. Sammen kan I tale om hvilken tur der passer dig bedst, og om det udelukkende skal være en rejse til Antarktis, eller om det skal kombineres med en rundrejse i Sydamerika, eller evt. andre kontinenter.

Vi glæder os til at hjælpe dig med rejsen til Antarktis!

Skal vi hjælpe dig med rejsen til Antarktis?
Kontakt KILROY

Book din rejse til Antarktis

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt