Europa

Fyr den af på ski i de franske alper
 

Rejse rundt i Europa

Europa er et kontinent, der aldrig rigtigt 'går af mode'. Selv om det for en stor dels vedkommende føles så bekendt, er her så meget at komme efter - både af det bekendte og det anderledes. Trekking i det skotske højland? Badeferie på Sicilien? Sightseeing i Paris? Eller måske en togrejse i Østeuropa? Rejs Europa tyndt med KILROY!

Europa er fyldt med kulturelle seværdigheder og charmerende byer i en sådan grad, at rejsende fra hele verden i store tal bliver tiltrukket hvert år. Og for europæiske backpackere er dette spændende kontinent lige i 'baggården' perfekt til både en kortere rejse, fx en storby- eller badeferie, eller til den første længere rygsækrejse. Her er den åbenlyse fordel, at mange ting er lidt som de er derhjemme.

Billedalbum: Europas mange oplevelser

Det anderledes Østeuropa

Og dog. For rejser man eksempelvis til landene i Østeuropa, er der garanti for at møde en masse mennesker og se en masse steder, som adskiller sig markant fra det Europa, man først tænker på. Det er både spændende og smukt, hvad enten det er byerne i det gamle Baltikum eller skærgårdene i Kroatiens Adriaterhav. Og tro os, denne del af Europa har så meget at byde på, at der kun er ét at gøre: Go before it's too late - rejs til Europas spændende afkroge med KILROY!

Sportsferie i Europa

Kan du lide sport, vand og glade mennesker så skal du overveje at tage på surf camp eller kitesurfing camp i Portugal. Du surfer eller kitesurfer i en uge eller to sammen med andre unge og du får undervisning af de bedste instruktører, bor ved vandet og har det fantastisk. Læs mere om surfing i Portugal og kitesurfing i Portugal.

Kan du lide at sejle?

Sejle i Kroatien - sejltur i Kroatien

Hvis du stortrives på både og nyder at mærke vinden i ansigtet og samtidig sejle forbi de smukkeste kyster med andre unge, så skal du se nærmere på vores sejlture i Kroatien og Græenland. Der er forskellige typer sejlture, men fælles for dem alle er at du får en oplevelse for livet. Læs mere om  sejlads i Kroatien og sejlads i Grækenland og kontakt vores rejsekonsulenter hvis du har spørgsmål.

Storbyer og strande i Europa

Europa er i høj grad synonym med storbyer og strande. London, Paris, Rom, Berlin, Milano, Barcelona, Madrid, Lissabon, Prag, Moskva og Wien er blot de mest oplagte af de mange spændende storbyer, kontinenter byder på. Og når man får nok af dem, er der jo de dejlige strande ved Italiens smukke Amalfikyst, ved Den Franske Riviera, omkring de spanske øer i Middelhavet og ikke at forglemme de gudesmukke strande i f.eks. Grækenland og Cypern.

Alternative attraktioner i Europa

Dette var blot nogle af de mere oplagte muligheder i Europa. Men der er også alt det andet: midsommer i 24-times dagslys i Nordnorge, vandreferie i de østrigske alper, vinsmagning i Frankrig og pilgrimsfærd i Nordspanien. Eller vulkaner og varme bade på Island og oktoberfest i München. For ikke tale om mulighederne på ski og de mange fantastiske kulinariske oplevelser. Ja, dette er virkelig mangfoldighedernes kontinent.

Overnatning og transport i Europa

Hos KILROY kan vi altid guide dig til de bedste og billigste hostels og hoteller på kontinentet. Det giver dig chancen for at bo hvor mange andre backpackere bor og møde rejsevenner fra hele verden, hvad enten du er i Amsterdam eller Warszawa. Som alle andre steder i verden er det en god idé at booke de første nætter på rejsen hjemmefra, så man slipper for at besvære sig med det efter en lang og trættende rejse. Vi tilbyder selvfølgelig billige flybilletter til hele kontinentet, men en anden spændende rejseform gennem Europa er interrail - som ikke er noget outdatet der tilhører 80'erne og 90'erne, men faktisk er mere populært end nogensinde. 

Skal vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse?
Kontakt KILROY

Kontakt