London

Ring hjem til mor fra den berømte røde telefonboks - London
 

Rejser til London - Englands hjerte

London er med rette en af verdens mest berømte byer. En levende og multikulturel metropol, altid i bevægelse og fuld af nye trends og tendenser. Samtidig er det noget uforanderligt og meget traditionelt engelsk over byen, som byder på den ene verdensberømte seværdighed efter den anden - plus shopping i topklasse.

Lækre London

London er en lækker by, simpelthen. Englands hovedstad vil begejstre de fleste, hvad enten man er til det festlige natteliv, hyggelige pubber, ærkeengelske gader og kvarterer, shopping, sightseeing, en imødekommende lokalbefolkning, grønne parker, en uovertruffen musik- og teaterscene, spraglede, spændende, etniske bydele, fodbold, punkere og rastafarier … Ja, her er det hele og lidt til.

Historisk og kulturel?

Har man i sinde at være lidt kulturel og historisk i London, er der masser at komme efter. Tower of London, Buckingham Palace, Big Ben, Houses of Parliament, Kensington Palace og Westminster Abbey er blot nogle af de store historiske vartegn og kulturelle hjørnesten, enhver London-rejsende bør opleve. Historiske og traditionsbundne bygningsværker og steder, som  englænderne på forskellige måder er så knyttet til og som i overført betydning aftegner englændernes og Londons sjæl. Berømte Buckingham Palace. Også hvad museer angår, har London masser at byde på. Prøv fx Victoria and Albert Museum, der er verdens største museum for kunst og design. Eller Tate Modern, det nationale museum for kunst.

Kulturel underholdning

Der er også masser af andre og alternative muligheder for at slippe sit indre kulturvæsen løs i London. Se en Premier League-fodboldkamp eller prøv fx det berømte og sjove Madame Tussaud's Wax Museum, hvor du kan se alle mulige berømtheder i voks. Man kan også opleve en af de mange musicals, der altid kører her. Andre muligheder er det berømte pariserhjul London Eye, byens nyeste og mest populære attraktion der ligger lige ved Themsen. Herfra får man den perfekte udsigt over byen. Også Hyde Park, Londons store grønne park, byder sig til, ikke mindst når man har brug for et break fra storbyens travlhed og shopping.

Shopping

Var der nogen, der sagde shopping? London er et rent shoppingparadis! Den berømte og centrale Oxford Street er fyldt med klassiske mærker og flagship stores, men der er også masser af alternative muligheder i de cool og anderledes butikker og markeder i fx bydelen Camden og Portobello Road (tag subwayen til berømte Notting Hill Gate). Her finder man desuden en hyggelig og afslappet atmosfære. Markederne her tilbyder også fremragende second hand-shopping. Men faktisk finder man glimrende shopping næsten over alt i London, prøv bl.a. Covent Garden og Neil Street (især hvis man er vild med sko!). Du kan læse mere om Londons shoppingmuligheder i vores afsnit om shopping og storbyer.

Nattelivet

Man er selvfølgelig nødt til at tjekke Londons fede natteliv ud. Det er en stor del af London og et besøg i byen. Barer, pubber, discoteker, spillesteder og natklubber findes i rigt mål. Er man for alvor i festhumør og har lyst til at danse, kan man fx besøge The Fabric (Farrington Place), The End i Holborn, Heaven ved Charing Cross og The Cross i Mornington Crescent. Er humøret mere til pint og pub, kan man prøve den lille hyggelige pub Lamb And Flag i Covent Garden eller Black Friar på Queen Victoria Street - to af Londons mange gode og autentiske pubber.

Masser af mad - god mad

Londons multikulturelle mangfoldighed kan ses på mange måder i byen - ikke mindst på de mange eksotiske spisesteder. Her finder man alt hvad hjerter begærer af indisk, pakistansk, thai, japansk og andet orientalsk - og det er rigtig godt for det meste - men også europæiske køkkener som det italienske, franske og græske.

Uddannelse eller studieture til London

KILROY har også stor ekspertise at assistere dig med at finde finde og søge ind på relevante universiteter i London, samt sammensætte jeres studietur til London for skoleklasser.

Book din rejse til London

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt