Dublin

Dublin er en fantastisk by
 

Rejser til Dublin - den hyggelige by

Billige rejser til Dublin. Den grønne og trendy hovedstad Dublin er en af Europas hurtigst voksende hovedstæder. Dublin er fuld af unge mennesker, et fedt musikliv og mange pubs. Shopping i Dublin er ligeledes perfekt. Book en billig rejse til Dublin hos KILROY.

Oplevelser i Dublin

Dublin er delt i to med Liffey River. I syd finder I det populære og hyggelige områder "Temple Bar". Der er mange hyggelige pubs, hvor man uden tvivl skal nyde en 'pint' fx Irlands egen populære Guiness. Der er også rigtig hyggelig shopping i Temple Bar området og Irlands førende universitet Trinity College og Irlands parlament. Nord for Liffey River ligger den populære O'Connell Street med en blanding af shopping malls og charmerende historiske bygninger.

Hvis det er din første tur til Dublin kan du tage en bus rundt i centrum af byen. Det er nemt at hoppe af og på og det er en super god måde at få et godt overblik over byen og områderne. Et populært stop er uden tvivl Guiness Storehouse, byens berømte ølbryggeri med udstillinger og smagsprøver i skybaren, med en super udsigt. Det kan også anbefales at opleve Old Jameson Whiskey Distillery. Her kan du lære om hvordan ægte Irish Coffée bliver lavet.

billig rejse til dublin

Nattelivet i Dublin

Temple Bar er området hvor du finder kunst, underholdning og mange af byens bedste udstillinger, barer og restauranter. Følg fx. The Dublin Literary Pub Crawl, hvor der er mulighed for at besøge fire kendte pubs.

Shopping i Dublin

Dublin har mange trendy shopping gader på samme niveau som Oxford Street i London. På begge sider af River Liffey finder man god shopping. Grafton Street har upscale shopping, og i Dundrum Town Centre, en af Europas største malls, Illac Centre og Jervis Centre, kan man få mange gode (og dyre) timer til at gå.

Rejs til Dublin i marts og oplev St. Patrick's Day

Hvis du rejser til Dublin i midten af marts, er der mulighed for at opleve den hyggelige Festival St. Patrick's Day. Og selvom dagen bliver fejret mange steder i verden, er det uden tvivl i Dublin at den største fest finder sted. St. Patrick's Day varer i fem dage, og man kan glæde sig til parader, hvor den grønne farve er dominerende i hele byen. Derudover er der musik, teater, fyrværkeri og en masse, masse øl. Pak tasken og rejs til Dublin i marts.

billig rejse til dublin

Sådan kommer man rundt i Dublin

Der er mange gode muligheder for at rejse rundt i Dublin. En af mulighederne er med de lokale toge der hedder "Standart". Et andet alternativ er at tage den lokale sporvogn "Luas" eller hoppe på en bus. Irland er en overskuelig størrelse og det er nemt at komme rundt i bil. Hos KILROY kan du nemt leje en bil i Dublin. Husk den mindre detaljer - kør i venstre side af vejen.

Studieture til Dublin
Hvert år sender vi mange grupper og skoleklasser på studietur til Dublin. Dublin er en fantastisk by til en studietur. Hvis I er 9 personer eller derover, kan vi sende jer et samlet tilbud på fly og overnatning i Dublin. Det er helt gratis og uforpligtende. Vi har også spændende ture og faglige udflugter i Dublin som man kan booke gennem KILROY.

Book din rejse til Dublin

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt