Spanien

Surfing i Spanien

Surfing i Spanien med KILROYDu behøver ikke rejse til den anden side af jorden for at få gode surfspots. Vi har surfcamps flere steder i Spanien, hvor vores dygtige instruktører lærer dig kunsten at surfe, samtidig med at du vil opleve et fedt socialliv i vores surfcamps, der er fyldt med unge fra hele Europa.

Hvor kan du komme på surfcamps i Spanien?

Spanien har flere gode surfspots, uanset om du er nybegynder eller erfaren surfer. Vores surfcamps er i San Vicente de la Barquera beliggende på den spanske nordkyst i Biskayabugten samt på Fuerteventura, der er en del af de Kanariske Øer. Begge vores surfcamps ligger i kort afstand til både strand og by, så du har masser af muligheder for aktiviteter, når du ikke surfer.

I vores surfcamps vil du komme til at bo sammen med andre unge fra hele verden, og du kan deltage i masser andre aktiviteter ved siden af surfing. Hvad med f.eks. beachvolley? Atmosfæren i vores camps er meget afslappede, og der er stort fokus på det sociale. Der bliver arrangeret masser af forskellige aktiviteter, så tro os, når vi siger, at vores surfcamps i Spanien bliver en oplevelse for livet!

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt