Casablanca

Casablanca set fra oven
 

Rejser til Casablanca - det finansielle centrum i Marokko

Velkommen til Marokko´s største by, Casablanca. Her bor 4 millioner mennesker, og er samtidigt det industrielle og økonomiske centrum i Marokko. Rejs til Casablanca med KILROY!

Langt de fleste af de der ankommer til Casablanca rejser straks videre til Rabat eller en af de andre nærliggende byer. På trods af at Casablanca er en af de største byer i Marokko, så er den ikke kendt for at have mange attraktioner.

Ting at se i Casablanca

Hvis du beslutter dig for at blive i Casablanca i en dag eller to, er der faktisk nogle ret interessante attraktioner du kan tag et kig på. Hvad med at aflægge King Hassan II Mosque, verdens tredje største moské, et besøg? Ikke-muslimer er velkomne, og moskéen er kendt for sit tag der åbner mod himlen samt dens smukt dekorerede fliser.

Vest for moskéen finder du The Corniche, et område der ligger lige ved havet. Førhen var dette område et moderne hotel-område, men det har mistet noget af sin glans. Du kan dog stadig finde nogle enkelte dyre hoteller samt vestlige fast food restauranter her.

Shopping i Casablanca

Vi anbefaler at du tager til Fez eller Marrakech for at shoppe, men du kan altid finde de traditionelle souvenier shops rundt omkring i den gamle by.

Spise og drikke i Casablanca

Der er rig mulighed for at spise traditionel mad i Casablanca. Vær opmærksom på at de fleste restauranter først åbner kl 19 om aftenen, nogle endnu senere.

Rejs til og fra Casablanca

Du kan komme til Casablanca med toget fra Meknes, Fes, Oujda, Marrakech og Tangier. Et godt tip er at tage hurtig-togene; det kan spare dig for flere timer! Casablanca er også godt forbundet med de med andre storbyer via langdistance-busser. Der er endda et par busruter der går til nogle af de store byer i sydeuropa.

Har du spørgsmål til rejser i Marokko og Casablanca?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Casablanca

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt