Marrakech

Ture og oplevelser i Marrakech

oplevelser i marrakech - tur i marrakech

Tag på rundrejse fra Marrakech og kom tæt på eventyrrige Marokko på en rundrejse. Et land opleves bedst på en rundrejse og med en der kender landet som sin egen bukselomme. Du kan være sikker på at rundrejserne forneden er uden en guide med flag i front. I stedet kommer du 'off the beaten track' og ser steder og seværdigheder hvor ikke mange andre kommer. 

På nogle af rundrejserne i Marrakech og Marokko bestiger du Mountain Toubkal, Marokkos højeste bjerg, på andre kommer du til Marokkos største byer og på andre til ørkenen eller noget helt andet.

Hvilken rundrejse i og fra Marrakech skal jeg vælge?

Du kan læse mere om hver enkelt rundrejse og oplevelse i Marokko forneden. Vores rejsekonsulenter vil med glæde fortælle dig mere om hver enkelt rundrejse, og du kan enten ringe til dem på 70 15 40 15, booke et møde i en af vores butikker eller sende en mail. Vi glæder os til at fortælle dig mere om oplevelserne i Marrakech.

Per side
Per side

 

Fandt du ikke det du ledte efter?

Hvis du leder efter en særlig tur eller oplevelse, eller hvis du har blot har et spørgsmål eller to, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 15 40 15, sende os en mail eller booke et møde. KILROYs rejsekonsulenter har rejst jorden rundt flere gange, og de står altid klar til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Søger du oplevelser og adventure i udlandet?
Så kan du læse mere om fx:

Hvad venter du på?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

 

Kontakt