Krüger National Park

Elefanter i Kruger National Park
 

Rejser til Krüger - Sublim safari

Selv hårdkogte bymennesker vil falde i svime over naturen og elske safari-eventyret i Sydafrikas berømte Krüger National Park. Her er elefanter, giraffer, flodheste og alle savannens andre dyr i hobetal, og du vil elske hvert et øjeblik i deres nærhed. Det er magisk!

Nattens løvebrøl

Om natten hører jeg løvens brøl. Det føles som om, det kommer lige ude fra den anden side af teltet. Men nej, fortæller min guide næste morgen, den brølende løve har sandsynligvis befundet sig omtrent en kilometer borte. Ja, savannens lyde er en helt speciel oplevelse man aldrig glemmer. Ikke mindst alle dem man hører om natten, mens man ligger i sit telt og fordøjer dagens oplevelser og tænker på alt det vilde og spændende, der foregår derude i natten …

Når kameraet går amok

Dyr i Kruger National Park - adventure i Kruger national park i Sydafrika

I Sydafrikas Krüger National Park kan man spotte alle savannens dyr næsten fra det øjeblik, du sætter dine ben her: impalaer, zebraer, giraffer, elefanter, løver … listen er endeløs. Dit memorycard på dit kamera fyldes op i løbet af ingen tid og snart ønsker du dig en endnu bedre linse, for her er så mange imponerende dyreoplevelser ud over det sædvanlige.

Eftermiddagens idyl, nattens drama - Krüger nationalpark

Eftermiddagens hede bringer mange af savannens dyr til de forskellige drikkesteder ved søer og vandpytter. Aber, vildsvin og mange flere hænger ud ved vandhullerne og fordufter kun, når der for eksempel kommer en elefant traskende mens den blafrer med ørerne. Når natten kommer, forandrer området sig til en dramatisk scene og den nattesafari mange har ventet på, kan begynde. En guide sidder på fronten af en jeep, lysende frem for sig med en lygte, og pludselig ser man de glødende øjne på de mange dyr omkring én. De er over det hele, og din krop dirrer af spænding. Var det en gepard oppe i træet?

Safari i Krüger: I lejet bil eller på oplevelsestur

Lej en bil i Kruger National Park - Safari i KrugerKrüger kan opleves på to måder: Man kan leje en bil - book den allerede hjemmefra gennem KILROY - og kaste sig ud i eventyret på egen hånd. Det kræver dog en del forberedelse, men er bestemt anstrengelserne værd. Der er fire timers kørsel fra Johannesburg (den nærmeste større by) til Krüger, så man skal selvsagt sætte mindst et par dage af til eventyret. I den forbindelse får man brug for et sted at overnatte, og der findes campingarealer med telte og hytter flere steder i parken. Udenfor parken findes et større udvalg af forskellige overnatningsmuligheder. Det største problem ved at udforske Krüger på egen hånd er, at man med garanti ikke kommer til at få helt de samme dyreoplevelser, som man får på en oplevelsestur med en lokalkendt guide. Derfor kan det varmt anbefales at arrangere sådan en tur - gør det gennem KILROY allerede inden din afrejse. Guiderne på disse ture kender området til perfektion og kan fortælle dig alt om naturen og dyrene, og ved præcis hvor og hvornår man skal lede efter de forskellige dyr. En anden stor fordel er, at overnatning og mad er inkluderet i prisen, så man ikke skal bruge tid og kræfter på at tænke på det.

løve i Kruger National Park - oplevelser i kruger

Vil man prøve noget helt andet og mere omfattende, er arrangøren Intrepid værd at overveje. De laver nemlig en 7-dages tur der både går til Krüger, Victoria Falls i Zimbabwe og til Botswana. Endelig er der GAP's fantastiske tur 'Krüger & Swaziland Express', der som navnet antyder går gennem Krüger og Swaziland og herudover det fantastiske land Mozambique. For dykkerentusiaster er fordelen ved denne tur, at den også giver muligheden for at dykke ved St. Lucia Wetland. Kontakt vores rejsekonsulenter for mere information og booking.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent

Book din rejse til Krüger National Park

Find det perfekte hostel, den helt rigtige flyafgang og de mest spændende oplevelser her på siden.

Kontakt